tirsdag den 19. februar 2019

Nærmest lykkelig

er titlen på en sang TV2 synger.
Jeg var også nærmest lykkelig i morges, for i et par dage har jeg kredset om min forholdsvise nye støvsuger.
Den ville ikke suge, og lød temmelig mærkelig i maskinrummet.
Jeg havde fundet brugsanvisning og garantibevis frem (der er 5 års garanti på den), for jeg ville jo gerne have den repareret - hvis der altså var noget galt med den
Hvem kan dog leve uden en støvsuger?
Der er et afsnit i brugsanvisningen, der hedder blokeringer, og anvisning på hvordan man skiller den ad - dernede ved slangen.
Jeg kunne dog bare ikke få den fleksible slange af. Så har jeg heldigvis en radiatorbørste på 1 meter og den er temmelig bøjelig. Jeg fik den igennem, og stor var min forbavselse, for der sad en blokering!!!
Det var en banderole fra et garnnøgle - hvordan pokker den er kommet ind i støvsugeren, er en kilde til undren. Men jeg tænker, jeg har tabt den ind under sofaen!!!
Nu suger støvsugeren igen som den drøm den er, og jeg var nærmest lykkelig.

For nogle uger siden havde en due forvildet sig ind under terrassetaget, og den var ret forvirret - eller panisk. Jeg gætter på, at det var Viggo der var på færde. Viggo er genboens kat, og han vil gerne have min matrikel som sit andet hjem. I hvert fald - duen fandt vej ud igen og på sin vej ud ramte den et foderrør, som jeg har haft i mindst 30 år. Det faldt ned og gik i mange stykker. Det er jo ikke til at undvære foderrør, vel? Nærmest lykkelig var jeg, da jeg fandt et magen til ude hos min trælast i dag. Der kom to med hjem. Fuglene her er storspisende.

Ligeså gammel som foderrøret er vandsparerne på mine vandhaner i køkkenet. Jeg har lige kalket dem af (har sådan en sjov dut til at trække op over), og bagefter kom der kun en lille tynd stråle ud. Ved besøget hos trælasten kom der også en ny vandsparer med hjem. Den gamle skulle jo af, og den må være rustet fast, jeg har i hvert fald ikke nok kræfter til at få den af. MEN mine bestræbelser gjorde, at der nu kommer vand ud i rimelig mængde.

Sidste reparation i denne omgang bliver at skifte gammel bruser ud med ny.
Jeg kan godt lide at være gør-det-selv, kvinde!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar