fredag den 27. marts 2015

Stilledag

I dag er total stilledag her. Selv Black er stille og sover. Hm, det er da vist kun til jeg begynder at lave mad, så har jeg en køkkenskriver ved siden af mig. For mad skal vi jo have - både hund og menneske.
I går var en så fantastisk dag, og minderne derfra skal bestemt fordøjes godt og grundigt.
Veninden og jeg mødtes i Frederiksberg centret. Der var fuldstændigt umuligt at komme til, for de havde åbningsfest efter det er blevet renoveret.
Vi fik dog bevæget os igennem menneskemængden ud på gaden, hvor det bare er umuligt at gå på fortovet pga parkerede cykler!!
Vi gik stille og roligt ned til Hansens familiehave på hjørnet af Vesterbrogade. Og der kom mange minder op til overfladen fra dengang jeg arbejdede i Valdemarsgade på Vesterbro. Det var inden min afdeling flyttede til Gladsaxe en gang i 90erne.
Vi spiste den skønneste frokost - noget med fiskefiletter, og bagefter vandrede vi over til Gl. Kongevej til cafe Maude. De har Wi-Fi på stedet, og selvfølgelig er password Hans-Christian!!
Skøn kaffe og prinsessekage og jeg ville bare have en kanalsnegl på højde med Rundetårn (næsten).
Dagen gik på hæld, og vi skulle tage afsked, det gjorde vi ved at gå på et af Frederiksbergs kendte værtshuse, Vinstuen 29, og fik en farvel-godnat-øl.
Hele dagen var en gave fra veninden, som sagde pænt tak for mit gode skrædderarbejde.
Jeg fik en flot og lækker gave: lakridspåskeæg fra Johan Bylow. Jeg spiste ET, da jeg kom hjem. UHM, de skal nydes enkeltvis, for smagen kommer bragende efter et par minutter.
Det er lækkerier.
Da jeg kom hjem, fandt jeg ud af, at der var livekoncert via nettet midt om natten fra Miami med Andrea Bocelli, Gloria Estefan og Barry Gibb. Jeg er stor fan af to af dem.
Så var det jo bare at sove et par timer, og følge koncerten når idolerne går på scenen.
Det gjorde jeg, og samtidig var der gang i chatten med andre fans. En tråd på Facebook, der kom til at tælle over 1600 kommentarer. Det var så godt.
Sandelig en skøn fødselsdag.
Og jeg fortsætter igen på søndag med festligheder.

2 kommentarer:

  1. Sikke en skøn fødselsdag - dejligt at det fortsatte med gode oplevelser, også da du var kommet hjem!

    SvarSlet
    Svar
    1. Madame, det var den skønneste dag - og fredag blev akkurat så stille, som jeg gerne ville have.

      Slet