lørdag den 21. marts 2015

Forskud på b-day

Jeg har været en tur i LOOP i dag, skal til stadighed gøre forsøg med mit knæ, om det nu også kan klare at løfte noget vægt. Det blev til et løft i dag. Heldigvis kan jeg da træne resten af kroppen, som godt kan lide motion.
For et par dage siden lagde jeg mig på knæ ude i et hjørne af haven, for jeg skulle samle gamle brugte blade fra træerne op, og lige der formulder de ikke, for der er fliser under. Lige over mig står en stor, stor rose (den skal beskæres lige om lidt til 20 cm over jorden), så det var umuligt at komme til med redskaber.,
Jeg kunne bare ikke rejse mig. Suk. Er det alderen eller knæet? Det er altså knæet, der åbenbart fortæller mig at det vil have RO.
NÅ, så får det ro.
MEN altså lige om lidt skal det bære mig rundt i køkkenet, for jeg skal forberede noget mad til min bror og hele hans familie, der kommer på besøg senere i dag - til forskud på min fødselsdag, som er en gang i næste uge.
Det kan være svært at samle flokken, for de arbejder på forskellige tider af døgnet - alle sammen.
Det er kun mig, der er fri af arbejdsmarkedet. Og det er noget af det skønneste, der er sket mig i dette liv. Det var så nemt at falde ind i den rolle - efter 50 år på fuld tid ude i det pulveriserende liv.
Menuen i dag er stegt flæsk med persillesovs, falafler, salat, økologisk is og hjemmelavede pandekager med chokosovs. Og lidt senere en kage med egne hindbær og kokos.

4 kommentarer:

 1. Åh ja de knæ, jeg døjer også med mine, det kom fra den ene dag til den anden - hvad bilder de sig ind! Rigtig god dag med familien, skøn menu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, det er underligt med sådan noget, der kommer fra den ene dag til den anden. Er det gigt?

   Slet
 2. Åh sikke noget med dit knæ, Kisser - men det glæder mig, at du lige som mig er glad for at være fri af arbejdsmarkedet.
  Uhm, sikke en lækker menu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame, det går over igen det med knæet.
   Jamen, det er da det mest vidunderlige at være fri af arbejdsmarkedet.
   Ja, og de spiste det hele op - kun en lille smule salat og kage tilbage.

   Slet