søndag den 22. marts 2015

Aktivitet

Om jeg fatter min hund.
I går aftes med mange gæster var han ret aktiv HELE aftenen. I mange år har jeg haft ham mistænkt for at lide af ADHD, hvis hunde ellers kan lide af det.
Han vil overhovedet ikke forstå, når han får at vide, at NU skal han lægge sig. 2-3 sekunder og han er på poterne igen.
Hunde lever jo så totalt i nuet, at de overhovedet ikke har (om)tanke for, at de kan blive trætte og udmattede, når "det hele" er overstået.
Jeg har dog et våben i baghånden - en sprøjteflaske til blomster. Når den kommer på bordet, og den står bare der, kan kræet finde ud af at gå ind under bordet og lægge sig.
Da alle gæsterne forlod os, var Black stadig i aktivitet. Det kunne han være så meget, han nu havde lyst til, for jeg gik i seng.
Dagen derpå - kræet har sovet hele formiddagen, og da jeg kørte til hyggelig eftermiddag i min strikkeklub, kunne han have nogle timer i fred og ro og sove.
Det har han så også gjort, for da jeg kom hjem, startede ADHD syndromet forfra. Fuld aktivitet i et par timer. Det ser ud til - i skrivende stund - at kræet er faldet til ro.
Han er altså 11½ år. Det er en pæn høj alder. Måske ved han ikke selv, at han er så gammel.
På den anden side kender jeg jo heller ikke selv min egen dåbsattest...

2 kommentarer:

 1. Det er imponerende, at den aldrende herre er så aktiv. Det er måske hans form for motionscenter :-) Vi har jo godt af at få rørt os, også selv om vi er godt oppe i årene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame, Black har altid været aktiv, og når der sker noget her i huset, bliver han overhyperaktiv, og på hans gamle dage har han fået en lille smule gigt i det ene forben, og resultatet bliver han humper, har ondt og skal have smertestillende. Det er jo det jeg gerne vil undvære.
   Vi får god motion ved vores daglige gåture, og søg- og find-leg inden døre også dagligt.

   Slet