mandag den 9. februar 2015

I gang igen....

At rejse sig op i sin fulde højde og komme ud over stepperne (høhø - stepper her i Køge :-) )
betyder bl.a. at lagrene i skabe og fryser skal fyldes op igen.
Det samme skal motionskontoen.
Dagens første handling efter at være kommet fri af dynen, var at gå morgentur med søde Black. Han er så glad for at komme ud at gå igen. Det er jeg faktisk også.
Heldigvis har jeg da fået min bil hjem igen.
Jeg hentede den fredag eftermiddag - det var en lang og sej affære, selvom bussen til stationen holder to huse henne, og skift på Køge Station til anden bus ud til værkstedet holder .... op og ned af et par hundrede trappetrin (under banen). Bare det at komme i tøjet og af sted kan være som at bestige et bjerg. Bilen blev hentet, og det var et startkabel og nyt batteri, der faktisk var helt galt fat med.
Fredag kiggede jeg forbi motionscenteret, og det blev til sølle 3 minutter på en motionscykel, så var den motion overstået.
Week-enden er gået stille og roligt med at blive mig igen.
Jeg har aflyst alle aftaler i denne uge, for jeg skal have tid til eftertanke. Og en Burberry frakke.
Mange af mine aftaler er også ramt af sygdom . enten influenza eller omgangssygen, som jo også er i spil.
Så det hele passer som hånd i handske som det nu skal.
Jeg GAD bare ikke komme af sted i dag for at motionere og handle. Det var dog nødvendigt, så efter 3 timers gode overspringshandlinger skete det endelig.
Jeg var en smule spændt på, om mit niveau i motionscenteret havde ændret sig - altså belastningsgraden på maskinerne. NEJ. Det var pokkers. Energien holdt dog kun til en enkelt omgang - i stedet for de sædvanlige to.
Det var jo også rart at snakke med alle de søde mennesker, og det gik der ca en times tid med.
Hen i supermarkedet for at fylde indkøbskurven, og jeg gik da helt grassat, for friske, økologiske grøntsager og frugt er et must for en vege som mig.
Det var skønt at kunne gå ind og ud af bryggersdøren, hvor låsen har været i udu længe. En af mine overspringshandlinger var at reparere låsen.
Burberry venter på førstesalen, men med det skønne vindstille solskinsvejr ude, skal jeg lige ud på lidt havearbejde inden da.
Og en lille bitte gåtur med Black over til postkassen med breve til pennevenner.
Nyd mandagen derude.

1 kommentar:

  1. Det er dejligt at se, at du er på højkant igen. Hvor er du altså sød og god ved Black, det er helt rørende at læse om jer to.

    SvarSlet