tirsdag den 17. februar 2015

Det lakker mod enden

Tandlægebesøg igen-igen i dag. En tand - med bedøvelse - i overmund repareret.
Jeg har dasket rundt i Køge by i dag. Om kort tid skal jeg til et par runde fødselsdage, og til folk, der er oppe i alderen, er det ganske svært at finde på gaver. MEN sæbe og lignende kan alle bruge og bruger dagligt. Min tante bliver 80 og hendes døtre - mine kusiner - har inviteret til party, og hvad ønsker deres mor sig? Ingen ønskeseddel, for hun har hvad hun skal bruge.
Jamen altså - så er Sæbeværkstedet jo et ideelt sted at købe gave, så det blev til "noget til fødderne". Og en gave til en anden fødselar også.
Jeg har stadig et besøg til gode hos tandlægen, og det bliver i næste uge, så skal jeg have trukket en tand ud. Puha, hvor jeg i hvert fald godt kan undvære det besøg. Jeg er en pivskid, bangebuks..... eller noget der er endnu værre. Jeg spurgte pænt om jeg kunne få helbedøvelse? Næ, det er vist ikke muligt.
Indimellem snupper vi lige et dyrlægebesøg med Blackmand. Han er selv ude af stand til at tømme sine analkirtler, så det skal dyrlægen gøre.

1 kommentar:

  1. Åh hvor bliver det dejligt for dig, når alle dine tandlægebesøg er overståede. Det har sikkert været en dyr omgang!

    Lidt lækkert til kroppen fx sæber kan alle mennesker altid bruge. Hvis jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg skal give som gave, ender jeg altid hos Matas, for de har mange lækre ting og sager.

    SvarSlet