fredag den 17. januar 2014

Blogtræf

Blogtræf med indlagt musik.
Jeg er en smule misundelig på det at spille på klaver - jeg kan bare "spille" hurtigt på et tastatur. 
Og skøn frokost.
Tak for mad og hyggeligt selskab - og en god snak -
 

Hvem der bare kunne spille klaver efter noder....hm, min musik er jo ikke til Bach.

10 kommentarer:

 1. Tusind tak for i dag, Kisser! Jeg håber ikke, det var for udmattende at køre den lange vej på sne- og isglatte veje. Ja, det var skønt at høre Donald spille. Hvem der bare kunne det.
  Klem og rigtig god aften både til dig og Black.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og i lige måde. Det var en smule "irriterende" med al det sne, men vejene var fine at køre på, og det er jo glemt i det øjeblik jeg kørte ind i indkørslen. Black snorker og har gjort det siden vi kom hjem.
   God aften til dig og Uffe :-)

   Slet
 2. Det er så hyggeligt at træffe sine medbloggere, jeg kan forstå, at det ikke er første gang I mødtes. Musik er skønt, hvem der bare kunne spille. Jeg tror, at Donald er helt fantastisk til at spille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, siden jeg startede i blogland for 6 år siden, har der været flere blogtræf om året. Det er ganske hyggeligt.
   Jo, Donald spiller fantastisk godt. Han har jo også øvet sig hele livet :-)

   Slet
 3. Hvis der kommer et 'åbent' blogtræf, må du endelig sige til - dette her hørte vist mere under kategorien 'aftale at mødes med sine venner', gætter jeg på ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det skal jeg nok. Jeg fornemmer rundt om i blogland, at der er ved at være stemning for et godt gammeldavs blogtræf. Måske kan vi lokke nogle nye med???

   Slet
  2. Nu tillader jeg mig en kommentar til Ellen: Det lille træf opstod fordi Kisser tilbød at hjælpe med at male. Jeg har nogle vægge (indervægge, gasbeton), som skal repareres (de er revnet, måske pga. 2008 jordskælv) og der er myreskade og meget mere. Men jeg ville da ikke trække på al goodwill sådan uden videre, så jeg foreslog Kisser at vi jo kunne mødes evt. sammen med Huskebloggen, som jeg skyldte en frokost fordi jeg simpelthen ikke syntes at jeg kunne være bekendt at nogen skulle se sammenrullede tæpper og tidligere også adskilte møbler så man kun lige kunne kante sig hen til klaveret!!! Nå men nu kan man sidde i stuen og alle er velkomne! Helst en dag når der er forår i luften.

   Jeg har 11 sidbare stole, hvor de 4 er nedslidt, og derfor er der en fysisk grænse. Da Kong Mor inviterede til blogtræf i Frilandsmuseet var vi flere, tror jeg.

   Slet
 4. Jeg var glad for at levere rammen om en hyggeligt eftermiddag - og jeg var glad for at I trodsede vejret. Det er en fornøjelse at spille for andre end mig selv, og når det er sjældent at man har anledning til det, så er det en opgave, som kun lykkes i en positiv stemning :) Tak for de rare kommentarer - og tillad mig også at lægge en svar-kommentar til Ellen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Donald, det er da helt OK :-) Lad os få lidt mere af den gode musik.

   Slet
 5. Det er selvfølgelig i orden - du skylder mig ikke en forklaring :-)
  Jeg ville i hvert fald gerne til endnu et blogtræf, men det kan sagtens vente til foråret, så vi kan mødes ude.
  Frilandsmuseet var et godt sted, og vi kunne jo også forsøge os med Sverige igen :-)

  SvarSlet