mandag den 14. oktober 2013

London

Jeg var spændt på mit besøg i London og trafikken, der kører i den anden side end i andre lande.
Men der var absolut intet at bekymre sig over, for ved mange fodgængerovergange
stod der malet på vejen:
look right or look left.
Det gik forbavsende nemt at være fodgænger i byen.

Et snapshot af O2 Arenaen, hvor vi var til en fantastisk og enestående koncert med den sidste BEE GEES - Barry Gibb, hans søn og niece.
Jeg gad godt opleve den en gang eller ti gange mere.
Der var en helt formidabel lyd - bedre end jeg har oplevet til de øvrige koncerter jeg har været til i år.
Der var næsten udsolgt på samtlige pladser, og arenaen kan rumme 20.000 mennesker.
Det må have været et fantastisk sted at opleve de olympiske lege.
Ligegyldigt hvor man sad i salen, kunne man se scenen.
 

10 kommentarer:

 1. Hvor smart at de skriver hvilken side man skal kigge til - ellers kunne man godt blive lidt forvirret. Wow en arena med plads til 20.000 mennesker. Lyder til at koncerten var fantastisk - sådan en oplevelse kan man glæde sig over længe efter. Knus♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina, desværre blev koncerten ikke optaget på dvd, men folk er jo dygtige med mobiltelefonerne i dag, og lægge det ud på youtube, så her kan alle opleve den igen. En flot arena er det. Knus

   Slet
 2. Ja, den oplevelse talte vi jo lidt om ... det er også godt gjort, at vi sad og pralede med vores vel omkring 20 London-besøg, og så ser du på din allerførste tur O2-arenaen, som vi endnu ikke har set . Jo, udefra har vi, men det er ikke helt det samme :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, bare at gå rundt i området inde i arenaen, er lige som en hel lille bydel med forretninger og restauranter. Det er bestemt et besøg værd :-)

   Slet
 3. Det var dejligt at du også nåede koncerten, og det må have været en stor oplevelse at se, hvor De Olympiske Lege blev afholdt. Du giver mig lyst til at besøge London igen.
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame, jeg skal helt sikkert tilbage til London. Arenaen var helt fantastisk.
   Klem

   Slet
 4. Det må være rigtig skønt at opleve en koncert i så stor en arena. Og så skriver du, at lyden også var god, og det er i sig selv enestående, når arenaen er så stor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Stegemûller: Det var både fantastisk og enestående at opleve koncerten. Jeg har været til en del koncerter i år i flere forskellige haller og sale, og det var de fleste steder dårlig lyd, så jeg blev glædelig overrasket over denne fantastiske lyd i så stor en arena.

   Slet
 5. Fantastisk arena - det må have været en fantastisk oplevelse. Håber du skriver mere om jeres tur? Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Anette, der kommer nok et indlæg eller to mere. Koncerten er næsten ubeskrivelig. Jeg optog et par numre via mobilen, og det er med stor fryd jeg hører/ser dem.
   Knus

   Slet