fredag den 25. oktober 2013

Julegaver

I disse dage er der momsfrie dage i Køge.
Jeg har købt alle julegaver og de har fået byttemærker på og er pænt pakket ind.
Tvang gaveønsker ud af dem der nu skal have julegaver og det lykkedes.
Og ih hvor jeg savnede min cykel til at komme rundt i byen. Der er ikke parkeringspladser nok i byen.
Indlægget slutter her, for jeg skal fjerne det sidste tapet og slibe lidt på væggene, så de er klar til maleren på søndag... Og i biografen lidt senere.


4 kommentarer:

 1. Hold da op du er sørme i god tid med julegaverne, men det må være rart bare at kunne bruge december på at hygge i den mørke tid i stedet for at tænke på gaver.

  Hvordan kan det være, du ikke har din cykel? (Jeg har ikke læst med så længe hos dig, så jeg kender ikke din historie.)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver ren hygge hele december :-)
   Min cykel er en elcykel. Det er det nødt til at være for mine ben syrer i løbet af no time pga åreforkalkning ( tidligere ryger øv).
   Nogle gange inden for den sidste tid har batteriet kun kunnet køre ca 17 km og det skal knne holde til 40 km på fuld speed. Jeg kører kun på halv speed, så der skille kunne være til 60-70 km. Troede at det var batteriet der var noget galt med men cykelsmeden er inde på en løs forbindelse,og nu står cyklen hos ham til rep.
   Og ærgerligt nok må jeg jo så transportere mig rundt i bil eller med bussen. I dag blev det bil.

   Slet
 2. UH du er godt nok hurtigt ude med de julegaver. Jeg er slet ikke begyndt at tænke på det endnu :) Skønt at det er klaret :) Knus og god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Anette, nu er det klaret. Momsfrie dage kan godt få mig til at vride armen om på dem jeg gir julegaver. God week-end og knus

   Slet