mandag den 28. oktober 2013

En temmelig begivenhedsrig dag

Tidligt i morges havde Black en aftale med sin dyrlæge, og jeg havde lovet at bringe ham derud. Det var meningen at vi skulle gå derud, meeen.... i den regn foretrak jeg at køre derud i bil. Så det gjorde vi.
Han skulle til sundhedstjek - det årlige - og efter undersøgelse af ham: han er en fin, flot og sund hund. Kun en anelse stivhed i den ene hofte. Jeg er sikker på, at det kan gås væk. Så fra i morgen forlænger vi gåturene...
Og desværre havde han taget et kilo på, det er jo min skyld, for han har fået nyt foder der åbenbart smager bedre end det tidligere, så vi går tilbage til det kaloriereducerende og længere gåture så er det kilo hurtigt væk igen.
Jeg havde en aftale med mit barn om at vi skulle mødes i Roskilde. Hun vil tage bussen til Roskilde fra sin  bopæl, men det er vist lidt udkantsdanmark hun bor i, så busserne kører som vinden blæser - sådan cirka hver anden dag.
Så jeg kørte til hende og vi hyggede en times tid - sammen med Felix, skønne formel-1 labber. Han er så elegant og ganske anderledes end Black, for han lystrer første gang....det tror da pokker, han er uddannet servicehund. Jeg havde et par hjemmebagte hundekiks med til ham og en stav af lammekød, uhm, hvor han guffede og jeg fik mange snudepuf. Selvfølgelig måtte jeg ned på gulvet og nusse med ham. Det var godt nok svært at forlade ham for at køre til Roskilde, for han går ind i sin sofa og sidder pænt med slukører....
Jeg havde købt lidt ekstra julegaver - sådan i utide til mit livs lys, som hun fik i dag. Fordi for os må det gerne være jul hver dag. Det har ikke meget med gaver at gøre, mere de tanker der ligger bag om glæden ved livet.
Jeg tror hun vil sove godt i nat - i sine nye pyjamasbukser (med blonder ved linningen) i noget skønt kæmmet bomuld.
Vi var en tur på Ros Torv. Og der ligger en Vivaldi - MIT foretrukne spisested. Jeg fik en skøn omelet og barnet en tunsandwich. Uhm, det var godt.
Vi var lidt rundt i butikker og købe lidt forskelligt - bl.a. julegaver til mit svigerbarn, så mit barn erklærede at hun nu også næsten var færdig med sine julegaveindkøb. Hun vil jo ikke stå tilbage for sin mor, som er færdig med at købe julegaver!!!! Svigerbarnets julegaver er kommet med mig hjem, han skal jo ikke vide noget som helst endnu.
Mit barn havde pakket 3 FULDE bæreposer med rester af garn, så jeg kan strikke flere tæpper til Røde Kors. Der er ca 6 kilo. Jeg tror, jeg har garn nok til de næste 3 års strik.
Hun blev kørt til stationen i Roskilde, for hun kan jo bare køre med det offentlige nu, og er meget taknemmelig for at være i stand til det.
Jeg rettede køleren mod Køge. Jeg holdt ganske fredeligt ved Køge Stadion og ventede på rødt lys - godt nok i en meget gyngende bil pga stormen. Lige pludselig hoppede jeg 3 meter i førersædet - og røg altså ud gennem taget på min lille bil!! - fordi der lød et kæmpebrag. Det var en 10 meter lang og så tyk som min overarm gren, der ramte min bil. Jeg er ret cool, når der sker ulykker i trafikken, så mit førstehjælpsgen fik overtaget indenfor et kvart sekund, og katastrofeblinket blev sat til. Ud af bilen, og føreren i bilen ved siden af mig var det samme. Vi fik fjernet grenen, og det var lidt lystigt, for der var intet sket, så vi fik en griner og sat os ind i bilerne igen, og alt dette skete, mens lyset stadig var rødt, så der var absolut ingen forsinkelse i trafikken.
Tænk, min bil har ikke fået en eneste ridse.


8 kommentarer:

 1. Du var heldig idag, din skytsengel var på sin plads :)
  En kreakvinde

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg slet ikke i tvivl :-)

   Slet
 2. Pyha, hvor er det godt, der ikke skete noget med dig, Kisser - og heller ikke med bilen! Her på den ene vej, vi ligger ved, er der lige blevet savet te par træer op, som lå på tværs af vejen, og hos os er 4 træer væltet.
  Klem og ha' en rigtig god tirsdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame, ja heldigvis. Skytsenglen er på sin plads :-)
   Når moder natur er færdig med at "rase" er der arbejde til os mennesker.
   God tirsdag og klem

   Slet
 3. Hold da op, du var vist rigtig heldig, at der hverken skete dig eller bilen noget; det var da en frygtelig storm, jeg brød mig i hvert fald ikke om det, da mine stuevinduer begyndte at give sig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, ja, det var godt for både bil og mig.
   Ja, den var voldsom den storm.

   Slet
 4. Du er vist født under en heldig stjerne! Tænk, at hverken du eller bilen fik en skramme.
  Jeg kender godt det med gaver i utide ... det får C og ungerne næsten mere af end af dem 'i tide', for jeg slsker at købe ting til dem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jep det må jeg være. Underligt at der ikke bare er en eneste lille skramme...
   Det er dejligt at give gaver i utide :-)

   Slet