fredag den 6. april 2018

Svar

Lige før påske fik jeg taget blodprøver - 13 glas fyldte.
De blev sendt til sygehuset for analyse af 13 forskellige ting.
Min læge ringede til mig i går aftes, og fortalte at alt jeg blev målt for er såre normalt.
Ingen kræft, borelia, bindevævssygdom (een i familien med sådan en sygdom er også rigeligt) - normale tal for stofskifte, kolesterol, B-12, D-vitamin, godt immunforsvar osv. Det er lige svært at huske hvad der ellers blev målt for.
Men noget er der jo galt, siden jeg ikke kan løfte den højre fod - eller vippe med den.
Så nu bliver jeg sendt til neurologerne på Roskilde sygehus for at få undersøgt mit centralnervesystem. Så bliver det jo ganske spændende hvor lang ventelisten er....

6 kommentarer:

 1. Det er jo både godt og skidt.
  Hvis ventetiderne er for lange, kan du så ikke komme på et privathospital?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, hvis de er for lange - ventelisterne - bliver det en privatpraktiserende...

   Slet
 2. Det er så dejligt, at de 13 prøver er fine. Det er også godt, at du bliver sendt videre til neurologerne i Roskilde. Du skal selvfølgelig udredes ordentligt. Man SKAL kunne løfte højre fod!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal blive godt at finde ud af hvad der er galt med den fod...

   Slet
 3. Håber du snart kommer til. Troede egentlig jeg havde kommenteret på indlægget om foden. Er det kommet pludselig? Først tænkte jeg en lille blodprop i hjernen, som havde ramt meget specifikt, men det har din egen læge nu nok tænkt på. Måske en nerve, der er blevet påvirket af en eller anden årsag, Som sagt håber jeg du snart får tid ellers skal de jo anvise dig et andet sted, hvis ikke de kan leve op til udredningsgarantien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, lægen har sikret sig, at det ikke var blodprop eller hjerneblødning.
   Jeg ved ikke om det er kommet pludseligt, men det har været i forbindelse med mit knoglebrud i håndleddet. Jeg fandt jo først ud af det, da jeg skulle ud at køre bil igen og ikke kunne løfte benet ind i bilen ved egen kraft - der måtte en hånd til, der hev i buksebenet...

   Slet