tirsdag den 17. april 2018

Printerpatron

Jeg har en temmelig gammel HP printer, og den var gået tom for sort toner for længe siden.
Der er sket et eller andet med PDF filer - jeg kan i hvert fald ikke finde ud af at konvertere dem til Word eller Excel, og det er jeg jo nødt til en gang imellem for jeg skulle jo have skiftet skriftfarve til en farve, printeren kunne printe.
Endelig huskede jeg at gå ind hos boghandleren i går for at købe en ny patron, og gik igen uden at købe nogen.
450 kr. for en patron.
Det er altså billigere at købe en ny printer - og mit printbehov er ikke ret stort.
Men jeg søgte på nettet og fandt en webshop, som havde en kompatibel patron.
Den ville blive sendt til min lokale Nettos swip-boks.
Lige præcis i dag da jeg var i Netto for at handle, holdt bilen der, og manden var ved at putte pakkerne i boksene.
Jeg fik min pakke - heldigt for der var ikke flere ledige bokse, så var jeg ikke kommet lige i rette øjeblik, skulle jeg en tur til Lellinge efter pakken.
Printerpatronen er sat i - to gange. Første gang ville maskinen ikke printe. Det tror da pokker, jeg havde glemt at tage tapen af.

2 kommentarer:

 1. Har du nogensinde overvejet at købe en lille laserprinter? Den er meget billig i forbrugsstoffer, men selvfølgelig også lidt dyrere i anskaffelse, men pengene er hurtigt tjent hjem.

  Da jeg købte min, fulgte der to tonerpatroner med. Jeg er stadig på nr. 1. Og printeren købte jeg i februar 2015. Jeg kom af med i alt 1.818 kr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, jeg har sandelig en laserprinter stående. VI (=min svigersøn og mig) venter bare på, at svigerbarnet installerer den. Der er vist lidt vanskeligheder, for den skal køre trådløst fra 2 computere. Han vil helst ha den stående i min stue, tæt på WI-FI forbindelsen, og det vil jeg ikke ha. Den skal stå på førstesal.
   Har haft laserprinter, den gik i udu...
   Så HPen er god at have som reserve - MED sort toner.

   Slet