mandag den 8. februar 2016

Perlehøne og IKEA

Der var håndarbejdsmesse i Rødovre i weekenden. Jeg var derinde i går med en veninde.
Der var mange gode ting at dvæle ved. Vi var rundt ved alle standene et par gange. I første omgang bare for at se på alle de skønne ting. I anden omgang for at studere nærmere hvad vi kunne tænke os at få med hjem....
På min indkøbsliste stod kun korte strikkepinde nr 2,5. Jeg har lige købt lidt angora hos Garnudsalg og sådan en bluse skal strikkes på pinde 2,5. Der var ikke mange stande, der havde lige strikkepinde med, det var mest strømpepinde og knitpro systemet. Jeg var heldig, jeg fandt et par i 2,5.
Jeg holder meget af Tante Grøns stand og Geilsk standen.
Hos Geilsk hang en Perlehøne. Den måtte jeg prøve, og der kom garn med hjem til den. Hvid og kanterne skal strikkes i perlegrus med blå som kontrast. Garnet er bomuld, ramie og hamp. Er gået i gang med den.
Nu vi var i det københavnske, tog vi også turen ud til IKEA.
Jeg skulle nemlig returnere en lampe mit barn købte for mig lige før jul. Den var for stor.
Der var en del mennesker, men vi overlevede og fik de ting, der stod på indkøbslisten.
Vi var trætte, da vi havnede hjemme i Køge.
Skøn dag i godt selskab.

5 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig hyggelig søndag. Tænk at have en hobby/interesse, som der bliver lavet hele messer over. Det må være rigtig dejligt.

  Først messe og så IKEA - det er rigtig godt klaret. Det havde jeg aldrig klaret. Sidst jeg var i IKEA (en lørdag formiddag), følte jeg mig ensom og fortabt, og syntes slet ikke, jeg kunne overskue menneskemængderne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, det var en skøn søndag.
   Vi klarede både messe og IKea, men blev dog godt trætte i benene.

   Slet
 2. Eiiijj, Kisser - strikker du stadig på lige pinde? Jeg har alt - og jeg mener ALLE tilgængelige størrelser fra 2 til 20 mm - nogle af dem i flere eksemplarer. Vil du have dem? Jeg ved ikke engang, hvorfor jeg har gemt dem, for jeg bruger dem aldrig - kan ikke fordrage at sidde med vægten af strikketøjet, hvilket jeg ikke synes man kan med pinde med wirer.
  Det er bare at sige til - så kan du få mit Røde Kors-tæppe ved samme lejlighed :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, ja tak. Jeg bruger stadig lige pinde, dog primært i kort udgave. Jeg kan heller ikke så godt lide vægten af tungt strikketøj. Jeg har mange forskellige dominopinde - dem er jeg ret glad for.
   Ih, et nyt tæppe - til stor glæde for børnene :-)
   Jeg skriver til dig en af dagene - der er travlhed her lige for tiden :-)

   Slet
  2. Jeg er da vist en oldsag i strikkesammenhæng - jeg troede, det var helt almindeligt at strikke på lige pinde ...
   Det har jeg da foreløbig tænkt mig at blive ved med, men i min nyfundne biblioteksstrikkecafe må jeg prøve at høre de forskelliges mening.

   Slet