I løbet af marts skal jeg have en del gæster til spisning og skøn hygge.
Hver dag hele året rundt spiser jeg selv kun grøntsager - altså primært vegetarisk (ikke vegansk, for jeg elsker æg og ost).
Når jeg får gæster på besøg, der er kødspisere, skal de have kød.
Black er hund og altså et rovdyr, og rovdyr spiser kød. Så selvfølgelig får han også kød.
Jeg er god til at lave retter med mørbrad, men hvor er jeg dog træt af at servere det næsten konstant.
Så nu har jeg sendt et nødråb ud rette sted, for at hente ny inspiration.
Det er selvfølgelig bare at slå op på nettet, men det er sjovere at spørge folk, der spiser kød.
Jeg er ret spændt på hvad de foreslår.
For der skal ny inspiration til - og gerne et godt resultat på tallerkenerne.
Først og fremmest tusind tak for kaffe og kage - det var hyggeligt at få en snak med dig igen :-)
SvarSletDernæst: denne kyllingebrystopskrift lavede jeg forleden dag for første gang. Vi var begge meget begejstrede for den, og den er supernem at lave. Den bliver helt sikkert lavet mange gange endnu - også til gæster.
https://ravfood.com/2016/02/09/opskrift-lchf-hasselback-kylling-ricotta-gremolata/
Det var hyggeligt at have besøg af dig og din kære mand :-)
SletTak for linket. Kigger på den - vil desværre ikke selv smage den!