mandag den 3. februar 2014

Mere genbrug

Ih altså, hvor jeg elsker at give til genbrug.
Kirkens Korshær har været på besøg for at hente min gamle seng, et skab, en skrivebordsstol med finurlige udskæringer, en pose med tøj og en skifteramme.
Igen takkede de overmåde meget.
Jeg synes jo, det er aldeles skønt at tingene kan genbruges.
Da min bror leverede diverse møbler her på adressen igen, kom der en flyttekasse med til naboens genbrugsstader og - butikker.
Jeg skulle lige undersøge kassen for nærmere indhold i dag.
Der lå en smuk lyserød dug til mange personer med servietter - med flot broderi på. Det var en dug min faster en gang købte i Italien.
Og min mors sølvtøj. Huh, som jeg lige blev ramt i hjertekulen - med tanke på da hun og min far begyndte at samle på det i tresserne.
Det hedder Capri.
Det kommer indenfor - et par dage, mens jeg kredser om det og minderne, inden det kommer ind til naboen.
For det skal ikke blive her.
En veninde og jeg skal besøge hendes stader på det blå marked i Haslev i nær fremtid, og jeg vil se, om jeg kan slå en handel af med hende. Hvis der er noget vi absolut ikke kan leve uden, at vi får det til halv pris eller sådan noget i den retning. Rimeligt, ikke?

4 kommentarer:

 1. Capri - det hedder det gamle sølvtøj, jeg har liggende :-) Det ligger pænt i skuffen, men jeg bruger det aldrig. Gad vide hvor det ender engang?
  Min gemal hjælper med i en Røde Kors forretning, hvor der handles med møbler. Så jeg ser, hvad folk afleverer, og ikke mindst hvor meget, der købes. De kan dårligt nå at stille møblerne frem, før de bliver købt. Herligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sølvtøj er vist ved at være en sagablot. Men det jeg selv havde, solgte naboen på sin genbrugsstand til en yngre dame, der ville beholde det selv.
   Hvor det glæder mig at høre, at møblerne sælges hurtigt.

   Slet
 2. Jo, det er en fin aftale med naboen - hun er nu også meget heldig. Gid jeg boede lidt nærmere ved Det blå marked i Haslev. Genbrug er lige mig, både når jeg skal af med ting og ud at finde en skat.
  Klem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame. Ja der er temmelig langt til det blå marked for dig. Jeg skal nok tage billeder når jeg er derned og vise her på bloggen.
   Det er så skønt at tingene kan bruges igen.
   Klem

   Slet