lørdag den 22. februar 2014

En tur i biografen lørdag formiddag

Den ene af mine bio-venner og jeg havde aftalt at gå i biffen sammen med hendes nevø
for at se
FAR TIL FIRE OG ONKEL SOFUS.
Desværre meldte Malthe nevø fra, fordi han skulle på arbejde. Malthe er altså 14 år, og ville vildt gerne i biffen med moster og mig.
Vi gik da ind for at se filmen alligevel.
Og det er en af de bedre i serien. Den byggede ikke så meget på "oplevelser", men havde et budskab om familiesammenhold.
Der er ny besætning i skuespillerholdet, og alle gjorde det godt.
Jeg følte mig godt underholdt hele vejen igennem filmen.
Lørdag er jo også torvedag i Køge. Så der kom lidt økologiske grøntsager med hjem, og et par hortensia, som senere kommer ud i haven. Lidt gammel ost mv fra ostemanden og et kilo torskerogn. Det er et hit her i huset - både hos hund og menneske, og vi køber regelmæssigt denne gode spise, så længe sæsonen varer.
Nyd denne skønne lørdag.

4 kommentarer:

 1. Frisk torskerogn er en herlig spise; desværre har vi ikke en fiskemand her i Hvidovre, som man stole på. Der kommer en fiskebil en gang om ugen, men jeg stoler ikke på, at det er friske varer.

  Det må være skønt med sådan en torvedag og en rigtig ostehandler, for ost i plastik fra supermarkederne er ikke så spændende.

  Også god lørdag til dig og Black.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, det smager så godt - torskerogn. Hvor ærgerligt at du ikke stoler på fiskehandlerne inde hos dig. Og fisk skal være absolut frisk.
   Jeg nyder vores torvedage i fulde drag. Vi får lov til at smage på osten, inden vi beslutter os for at købe :-)
   God lørdag til dig herfra

   Slet
 2. Det lyder som en film for Isabela og mig. Jeg er lidt misunderlig på jeres torvedage, Kisser - ville ønske, at vi også havde sådan nogle her i Halsnæs. Klem og rigtig god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame, det er en god film for børn og barnlige sjæle :-)
   Jeg er også meget glad for vores torvedage. Der er kommet en ny bod med økologiske grøntsager - den er jeg svært glad for, selvom jeg også kan købe i min forening.
   Rigtig god week-end og klem

   Slet