fredag den 8. november 2013

Må jeg gerne bande?

Det måtte jeg ikke for min mor og far.
Min datter er også efter mig, hvis der smutter et f..... eller lignende.
Man må da heller ingen ting!!!
Jeg har lige været ude på en lang - 14 km - cykeltur. Ind til Køge by, ned til havnen og videre ud til dyrlægen (fodertid).
Jeg har tabt mine briller. Bandeord løber forbi mit indre blik, der ser ganske klart.
Når mine øjne skal se ud, er der heller ingen problemer med at se, men når jeg svinger dankortet skal jeg kunne se, hvad jeg skal trykke på af knapper. Altså læsebriller.
De gode gamle veludtjente briller har en del år på bagen, og de har haft en karmafyldt tilværelse. De er blevet siddet på adskillige gange, de har været på kørebanen et par gange uden at blive kørt over.
De virkede næsten fint, bortset fra at de var blevet noget matte og ridsede.
Indrømmet, jeg har tænkt på længe, at de burde kasseres.
Det er bare så svært at kassere noget, der har tjent en godt.
Nå, når jeg ikke selv kan finde ud af det, er der nogle hjælpere et eller andet sted, der gør det hårde arbejde.

8 kommentarer:

 1. Åh nej at du har tabt dine briller, det er så dyrt at få lavet nye, men der er nok ikke andet for, når du skal kunne se dankortterminalen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, jeg fik nye læsebriller i september. De gamle var med glidende overgang og jeg har aldrig brugt det. De sad mest oppe i håret, når jeg skulle se langt.

   Slet
 2. Kan du ikke lige som mig have et lille lager af briller fra Tiger? Så har du altid et par i reserve. Mine bedste er dog dem, jeg købte for 100 kroner hos Louis Nielsen for nylig. Klem og ha' en rigtig god weekend, Kisser!

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame, jeg har lager fra Tiger i alle mulige styrker, og bruger dem også. Fik nye læsebriller fra optikeren i september.
   God weekend og klem

   Slet
 3. Det er simpelthen den omvendte verden, dette her: min datter skælder også mig ud, når der ryger en finke af panden :-) 'Sgu' kan hun gå med til, men ikke værre ord end det.
  Og så er man jo dobbeltmoralsk, for jeg HADER, når nogen bruger ordet 'fuck...' ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg kan heller ikke lide det engelske udtryk. Det hjælper nogle gange at sige et bandeord, og så kan vores unger synes hvad de vil :-)

   Slet
 4. Ja mine brilller har i mange år været en fast følgesvend i døgnets vågne timer. De sidste år er der kommet skærmbriller til. Håber du finder nogle der ikke er for dyre :) og ØV!! God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Anette, fik nye - dyre - læsebriller i september. Og har et lager af dem fra Tiger.
   God weekend

   Slet