mandag den 31. oktober 2011

What's your number

Gårsdagens biograffilm var "What's your number" i genren komedie og romantik. Biografen var næsten fyldt, og der var MANGE unge mennesker. Det var en rigtig sød film, og vi blev godt underholdt. Ren underholdning.
Filmen sluttede kl. 20.00, så cafeerne i byen havde stadig åbent. Cappucino hos Cafe Vanila.
Hyggeligt.
Resume (fra Kinos hjemmeside):
I filmen 'What's Your Number?' spiller Anna Faris (Observe and Report) Ally Darling, hvis liv ikke er helt hvor hun håbede det ville være.

'Whats Your Number?' stiller spørgsmålet: Hvor mange mænd bør en kvinde have sex med, før hun finder den rigtige? Ifølge Allys modeblad er tallet maksimalt 20, ellers er chancen for at finde den eneste ene nærmest lig nul.
Ally lover derfor sig selv, at hun aldrig vil overskride en snes elskere, men dagen efter vågner hun alligevel op ved siden af nr. 20, der endda er hendes tidligere chef. Nu er hendes eneste udvej at opsøge tidligere kærester og håbe på, at kemien har ændret sig til det bedre. Men hun får brug for hjælp.
Heldigvis er hendes nabo (Chris Evans) ekspert i, hvordan man undgår ekskærester - og hvordan man finder dem igen.
'What’s Your Number?' er en romantisk komedie om at lede efter den rigtige de helt forkerte steder.
.

4 kommentarer:

 1. Ikke en film som jeg gider betale for at se i biffen, men jeg ville sikkert nyde den, hvis de sender den i fjerneren en kold og blæsende søndag eftermiddag! :-D

  SvarSlet
 2. Jens: det var jo store biografdag i går, og billetterne var til halv pris.
  Filmen er underholdende - nok mest for hunkøn :-)

  SvarSlet
 3. Romantiske komedier er lige noget for Monsieur, og nu vil jeg fortælle ham om filmen :-) Tak for anmeldelsen, Kisser!
  Klem og en god tirsdag til dig.

  SvarSlet
 4. Madame: den må Monsieur bestemt se, når han er tll romantiske komedier.
  God tirsdag og klem :-)

  SvarSlet