mandag den 3. oktober 2011

Skrankepave?? og James Baldwin

var et meget brugt ord i tidligere tider.
Jeg er stødt på en i dag.
Jeg har en penneven i Vejle, der samler på frimærker, og de må gerne være fint stemplet. Man kan godt sætte en vignet på - det er bare ikke altid PestDanmark kan tage sig af det.
Hep, tænkte jeg, jeg tager da brevet med til posthuset i Ølby, for det ligger lige ved siden af Biblioteket.
Der var EN ekspedient, og kun mig som eneste kunde i lokalet. Jeg går hen til hende, hun kigger op og "beder" (læs: beordrer) mig hen for at tage et nummer. Jeg indvendte, her er jo kun mig. Det SKAL du, for det skal sendes videre. Hvad og hvortil kan jeg selv gætte.
Hm, jeg rakte hende mit brev og bad om at det blev stemplet pænt til samleren. Det kan virkelig ikke lade sig gøre, jeg har ingen stempel. Kan du så ikke sende det ind til Køge? Nej, kom det kort og præcist.
Hold da op.
Posthuset i Køge er lidt mere flexible.

Hurra, jeg har lånt JAMES BALDWINS Lige over mit hoved - anbefalet af Jens, og biblioteket har bestilt den hjem fra Roskilde bibliotek. Jeg sendte dem bare en almindelig mail, som blev pænt besvaret.
Det kunne være biblioteket skulle gå ind til posthuset og lære dem lidt om god kundeservice.

5 kommentarer:

 1. Pyha, en skrankepave af værste skuffe - hvor er det trist, men jeg tror, vi alle har været ude for oplevelser, der minder om din. De skal helst glemmes så hurtigt som muligt. Men det var dejligt at læse, at biblioteket har en fin kundeservice!
  Klem og en skøn aften til dig.

  SvarSlet
 2. Nemlig, det er PostDK efterhånden.
  Skrankepaver.
  Vi har selv en af slagsen på vores lokale posthus, derfor vælger vi at bruge postbutikken - hvor service og gode manerer er en naturlig ting.

  SvarSlet
 3. Du godeste. Kan man ikke klage over sådan en klaphat?

  SvarSlet
 4. Madame: Jeg havde glemt det da jeg gik ud af døren, men måtte lige skrive et indlæg om det.
  Klem

  SvarSlet
 5. Ellen: Jeg tror såmænd ikke, at det vil hjælpe noget. Gode manerer kan ikke købes.

  SvarSlet