fredag den 21. oktober 2011

Alderney

Jeg glæder mig i denne tid og helt frem til næste sommer.
Jeg har fået brev fra penneveninden på Alderney. Hun og hendes mand sejler fra april til oktober. De har besøgt mange lande. I de senere år har de sejlet i og ved Sverige.
De har også været i Danmark flere gange.
Et år sejlede de op langs Jyllands østkyst og på samme tidspunkt kørte vi (gemalen og jeg) i autocamperen nøjagtig samme strækning. Det vidste vi først bagefter.
Penneveninden har også være i Køge flere gange, og hver gang har det lige været, når jeg har været på ferie.
NU SKAL VI ENDELIG MØDES.
De vil lægge til i Rødvig havn i juni 2012. De holder meget af Køge lystbådehavn, der er bare den hage ved den, der er lidt for langt ind til byen.
Jeg glæder mig helt vildt.
Jeg har spurgt mit barn om hun kommer til Køge - for hun er fremragende til det engelske. Jeg er bedst til det skrevne engelsk, det går.... når jeg først får tungen på gled.

6 kommentarer:

 1. Kan godt forstå at du glæder dig. Det bliver en dejlig oplevelse at mødes igen og du skal såmænd nok klare dig fint på mundtlig engelsk! ;)

  Det er herligt at møde mennesker fra udlandet. Godt at have venner udenfor ens egen andedam og lære andre lande og kulturer at kende helt personligt.

  Ha' en fin fredag. Solen skinner så smukt! :)

  SvarSlet
 2. Megan: Jeg er meget glad for alle mine pennevenner - det giver et rigtig godt indblik i andre kulturer.
  God fredag til dig :-)

  SvarSlet
 3. Det lyder dejligt, at du skal møde din penneveninde! Og som du skriver herover, giver det et godt indblik i andre kulturer at have vener i andre lande. Jeg er begyndt at bruge Skype, og en helt ny verden har åbnet sig :-)
  Klem og en skøn dag til dig, Kisser!

  SvarSlet
 4. Kisser, hvor er det dejligt, at du endelig skal møde din penneveninde. Jeg mener, at kan huske, at du tidligere har skrevet om, at I er gået forgæves af hinanden flere gange og derfor er det nu ekstra dejligt, at det endelig lykkes.
  En rigtig dejlig weekend til dig.

  SvarSlet
 5. Madame: jeg glæder mig også meget.
  Skype er en god opfindelse. Jeg bruger det næsten ikke...
  Ha en fin fredag. Klem :-)

  SvarSlet
 6. Annette: det bliver rigtig godt, og jeg glæder mig meget.
  God week-end nede sydpå :-)

  SvarSlet