mandag den 10. oktober 2011

Dennis

Efter endt arbejdsdag hører en fredelig eftermiddagstur med hunden sig til.
Man kender jo "sine lus på travet", og det betyder, at vi skal finde en rute, der går uden om Dennis' rute med sine mennesker, når Dennis bliver luftet.
Dennis er en labber - ligesom Black. Han er bare enormt aggressiv, så skulle vi støde ind i ham er det bare med at give ordre og stram snor - til de har passeret hinanden.
Vi kom forbi i dag hvor Dennis bor. Dennis var ude sammen med sin madfar. DESVÆRRE havde madfar glemt at lukke den gedigne smedejernslåge. Dennis fik øje på Black og kunne overhovedet ikke lystre. Der lød nogle drabelige vuf og vist tænder (primært Dennis) - Black vil bare snuse.
Men men - det er to alfahanner!! Og det er sjældent en god cocktail.
Heldigvis er Dennis madfar en frisk ung mand med kræfterne i orden, så han fik hurtigt fat i Dennis' nakkeskind og hunden blev båret indenfor. Han nåede at sende mig et undskyldende blik.
Der skete absolut intet.
Pudsigt nok! for et par år siden boede der en amerikansk boxer på den samme matrikel. Den var stukket af hjemmefra og den vandrede rundt i min have. Den var blevet påkørt af en bil.... Heldigvis var der ikke sket nogen videre skade.

6 kommentarer:

 1. Og Dennis mangler i den grad at blive socialeret!
  Hundetræning ville være godt for Dennis labber.

  SvarSlet
 2. Pyha, sikke en forskrækkelse at Dennis kunne komme ud - godt der ikke skete noget.

  Jeg kan huske hvor mange problemer min far havde, når han og Simba mødte andre hunde, og det er et under, der ikke skete flere skader, end der gjorde.
  Klem og ha' en god tirsdag, Kisser!

  SvarSlet
 3. Jeg synes, jeg kan genkende det der med at vælge rute ;-). Hyle-Oscar vil gerne hilse, men ham gider Jassu bestemt ikke. Hugo - der har den ene ikke noget at lade den anden sige.
  Det er så pudsigt, så er der en masse hunde, som Jassu på laaaang afstand genkender og halen bare snurrer rundt.
  God dag.
  Knus
  Mette

  SvarSlet
 4. Madame: sjovt som hundene kan have magtkampe...
  God tirsdag og klem

  SvarSlet
 5. Mette: de hunde !!! :-)
  Knus
  Kisser

  SvarSlet