fredag den 26. juni 2015

Omsorg?

Jeg vågnede tidligt og inden kl seks havde Black og jeg været ude at gå morgentur.
Det er så skønt en tidlig sommermorgen at komme ud at gå.
Ved halvottetiden var jeg i mit træningscenter.
Alt mit voldsomme havearbejde har resulteret i en nakke, der brokker sig.
Et par gange om dagen lægger jeg mig på gulvet og gør en god yogaøvelse - netop for en brokkende nakke.
Det gjorde jeg også på gulvet i træningscenteret. Der var en gruppe af damer, der åbenbart træner sammen, og lige pludselig kommer en af dem hen til mig og spørger om jeg er dårlig, for de er ikke vant til at folk ligger på gulvet og flyder!!!! Nej da, det er bare en yogaøvelse for dumme nakker...
På de tider jeg træner på, ligger der mange folk og "flyder" på gulvet. Vi laver nemlig planken og mange andre gode ting...

4 kommentarer:

 1. Det må være godt at kunne yoga. Flere har anbefalet det til mig, for at jeg måske kunne være mere i min krop end i mit hoved. Det lyder jo fornuftigt, og jeg har også kigget på lidt videoer på YouTube, men jeg synes ikke rigtig, jeg kan finde ud af det. Men det kræver nok bare noget øvelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, iflg en veninde der er yogalærer er skulderstand en af de bedste yogaøvelser. Måske det var noget for dig? Det klarer hjernen, der kommer godt med blod til den, og bare at holde balancen kræver godt fokus på kroppen.

   Slet
 2. Det var da dejligt at opleve, at nogen rent faktisk ikke bare er ligeglade med, at du ligger og 'flyder', men er så omsorgsfulde, at de lige vil sikre sig, at du har det godt :-) Sejt, at du laver planken!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i Midten: jeg holder meget af at lave planken - bare 45 sekunder ad gangen. Ja, det var pænt af damerne at spørge :-)

   Slet