fredag den 12. juni 2015

Lidt af hver på sådan en sommerdag

En sommerhund.

En gang om måneden får jeg en SMS fra kommunen, at de kommer og henter storskrald.
Så jeg satte min ungpigekommode ud til afhentning, og en ganske nydelig fuldt brugbar drømmeseng, som jeg aldrig brugte mere.
Drømmesengen er hentet af nogle der kunne bruge den.
Kommoden står der stadig.
En opringning til borgerservice, der kunne oplyse, at storskraldsordningen er baseret på selvbetjening. Den unge dame var dog så venlig at anmelde, at jeg ikke har fået hentet min kommode.

Min residens set fra havesiden. 
Og mit væltede gyngestativ. Jeg er begyndt at save det i småstykker - svigerbarnet skal have brændet - det er ikke trykimprægneret.
Jeg har en maskine, der kan save, og jeg tør bare ikke bruge den, så jeg har håndsaven i brug.
En SMS fra barnet om, at svigerbarnet kommer og flår det hele fra hinanden. Så nu får det lov til at ligge. Beslagene er rustet fast, og jeg var muggen, da jeg fandt ud af det, for jeg havde endelig fundet det rigtige værktøj frem.

Jeg så på Facebook for nogen tid siden, at man kan sætte bunden af romainesalat i vand, og så skyder den igen. Det må man sige, at den gør.
Den slags genbrug kan jeg godt lide.
 
Min skønne nevø er ved at indfri endnu et livsmål. Han er på cykeltur til Italien. I går skrev han, at han samlede kræfter i nat, for han skulle over Grossglocknerpasset her til morgen. Han er kommet over og har sendt et billede med bjerge med sne på toppen og sig selv, hvor han har cyklen over hovedet i strakte arme. Han er ret stolt.
Han er en sej gut. Han har gennemført en Ironman i efteråret.
Da han var 10 år yngre (han er 31 nu), cyklede han fra Danmark til Gibraltar, og stoppede i Køge, hvor han var inde for at hilse på sin onkel (min Finn), og skulle have tanket vand.
Den bedste fortæring på sådan en tur er vand og bananer.
Det har vi haft meget skæg ud af sidenhen.
Året efter Gibraltarturen, cyklede han til Nordkap. Helt alene.
Denne gang er de 3 venner sammen.

4 kommentarer:

 1. Hold da op hvor er din nevø bare sej. Det gad jeg godt at være. Det højeste jeg kan præstere er, at jeg engang cyklede fra Vanløse til München.

  Du er også sej, når du sådan går i gang med at save et gyngestativ i småstykker :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vanløse til München er da også noget af en bedrift 😍

   Slet
 2. Sikke en nevø! Han er godt nok totalt sej. Men jeg bliver nødt til at spørge: Hvad laver han? Lever han af at cykle og lave ironmen og den slags? For man kan da ikke normalt 'bare lige' cykle til Italien eller Nordkap eller ... men okay, Gibraltar og Nordkap har nok været i en studietid eller lignende?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, har fik sin kandidat for halvandet år siden og arbejder fuldtids i en bank. Hans kæreste brød forholdet for et års tid siden.... Jo de to lange ture var i studietiden.

   Slet