lørdag den 6. juni 2015

Genbrug

Jeg havde 7 store havekrukker jeg ikke havde brugt i flere år. De stod og fyldte op.
Jeg har spurgt "gud og hvermand" om de kunne bruge dem. Negativt svar.
Så i går kl. 12.20 satte jeg krukkerne ud ved vejen med et skilt: tag bare.
En time senere var alle krukkerne væk.
Det passer mig fint, at andre kan bruge, det jeg ikke selv har brug for mere.
Synes jo også at det er ærgerligt bare at køre dem på lossepladsen og aflevere dem i en container, eller sende dem med kommunens månedlige afhentning.
Det er ellers så pænt med krukker, i mindre haver end min, og det kræver masser af vand, der skal bæres..... og det gider jeg bare ikke.

Derimod gider jeg godt cykle. Det er så skønt at jeg har fået min cykel igen, så jeg cyklede til træning i Loop i formiddags og bagefter til torvet i Køge. Der er torvedag om lørdagen.
Der var musik på torvet - det er nemlig snart Modern Jazz dage i byen, så vi fik en lille forsmag - det var hyggeligt, selvom jazz ikke lige er min musiksmag.
Røget sild og nyopgravede danske kartofler - det kom aftensmaden til at bestå af.
De danske jordbær var godt nok dyre - 40 kr. for en bakke, så de blev stående.
Kunne jeg have haft 3 KÆMPE hortensiaer på min cykel var de kommet med hjem. De var desværre for store. Det var prisen til gengæld ikke - 100 kr. for 3. Jeg elsker hortensiaer, specielt de blå.
.

1 kommentar:

  1. Det er da en rigtig god idé at forære krukkerne væk, når du nu ikke selv vil bruge dem længere. Det er en måde at gøre en hel masse mennesker glad på, for de sparer jo en masse penge, da krukker er dyre.

    Røget sild og nye kartofler = Muns.

    SvarSlet