tirsdag den 20. januar 2015

En chance til

Susanne  Biers film En Chance Til var på biograflærredet i går aftes, og jeg sad godt bænket -  på den sædvanlige plads i biografen.
Det var en stærk film, og som de kunne spille fantastisk godt.
Tænk at være skuespiller og i den grad være i stand til at spille sig ind i en rolle. Det er imponerende. Det er lige så imponerende af instruktør og alle de andre på holdet, at de kan beskrive en virkelighed så godt.
Midt i filmen ville jeg væk fra den, for jeg synes hele situationen virkede så håbløs - og det imponerende ligger i at få redet alle trådene ud, så der trods alt bliver en slutning.
Bagefter kørte vi hjem til mig og fik kaffe og kage, og kunne snakke filmen godt igennem.

Min dag i dag fik også en chance til!!! Dagen startede - meget tidligt - med at tømrer og forsikringsselskab kiggede forbi og kiggede på vandskaden i mit køkkenloft. Vandet kommer fra terrassen på førstesalen. Alt bliver dækket af forsikringen.
Da de havde forladt matriklen, gik Black og jeg en lang tur, og så faldt vi i søvn, og vågnede først, da det var SEN eftermiddag.
Vandskade, tænder og så videre har tæret på kræfterne, så en god søvn var tiltrængt.
Jeg nåede da lige at vågne i så god tid, at vi kunne gå en lille tur mere og jeg kunne køre til træning - LOOP MAX, som varer en lille times tid, og er træning i højt tempo hele tiden. Det er lidt hårdt, og bagefter er det godt for hele kroppen, som nærmest kan flyve.

6 kommentarer:

 1. Der er rigtig mange, der skriver så positivt om den film, så jeg tror, jeg vil snøvle mig sammen til at komme i biografen.

  Hvor er det dejligt at høre, at forsikringsselskabet dækker det hele. Jeg synes, man så tit hører om mennesker, der ikke får dækket deres tab.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, afsted med dig :-)
   Ja, det er skønt forsikringen dækker skaden.
   Jeg har boet her i 40 år - om et par måneder - og det er kun anden gang jeg bruger forsikringen :-)

   Slet
 2. Længe leve det gode forsikringsselskab. Jeg synes alt for tit, at man hører om folk, der må kæmpe for deres ret.
  Loop Max er nyt for mig. Jeg må straks google.

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, ja hurra for forsikringsselskabet.
   Loop Max er så godt om end hårdt mens det står på.

   Slet
 3. LOOP max tilbyder de desværre ikke i mit center. Godt du fik sovet, der har også været meget, der kunne tære på kræfterne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, ærgerligt at der ikke LOOP MAX i dit center, for det er rigtig godt.

   Slet