torsdag den 15. januar 2015

Dagen derpå

I går eftermiddags/aftes havde jeg vagt i cafeen i Det grønne Hus - i vores økologiske fødevarefællesskab.
Jeg havde lavet tærtebunde og bagt 60 muffins hjemmefra.
Der var nemlig møde for dem der nu havde lyst og interesse til at starte projekt "Projekt Folkejord" op.
Foreningen/det grønne hus har fået tildelt 2 hektar jord af kommunen og også fået 31.000 kr. i Agenda 21, som skal bruges på projektet.
De 2 hektar jord er tænkt at skulle bruges til den slags blomster, dem der er aktive, synes der skal være - eller grønsager.
Jeg ville gerne have været med til mødet, men det er jo svært at være to steder på en gang. På den anden side jeg har rigelig jord her på matriklen.
Så Linda og jeg forventede jo stort ryk-ind i cafeen, og ganske rigtigt kom der også dobbelt så mange som der plejer.
Vi lavede porretærter og 10 liter fyldig pastinak-linsesuppe. Linda havde bagt 60 boller.
Jeg synes, det er en lille smule hårdt for bentøjet at være både kok og serveringsjomfru - og vi rydder selvfølgelig også op, vasker op og vasker gulvet til slut.
MEN
vi bliver belønnet med glade mennesker, der ROSER og nyder vores mad
knus og kram
god stemning.
Lige inden jeg tog afsted til cafeen, kom der en tømrer forbi og hev noget af mit køkkenloft ned.
Resultat af en vandskade for nylig.
Det ser heldigvis ikke ud til, at der er skimmelsvamp i skidtet.
Mit spisebord i køkkenet står lige nedenunder, og jeg har flyttet plads til den anden side af bordet, for der kommer en god vind oppe fra hullet.
Black er lidt forundret over, at jeg sidder ved den anden side, for lige der ligger hans tæppe, så han må fylde lidt mindre, men så har han også nemmere ved at få klap.
Så dagen derpå, som er i dag, skal mine ben hvile sig til i aften, hvor træningen lyder på LOOP MAX - fitness med coach i højt tempo en hel time, uden pauser.
Vi har været ude at gå morgentur, Black og jeg - et par kilometer, for jeg er kommet til at melde mig på Facebook til "+60 km på 31 dage", og fordi jeg først har tilmeldt mig i går, skal jeg jo gå noget mere resten af måneden for at nå op på de 60 km. 

1 kommentar:

  1. I hygger jer rigtig i cafeen i Det grønne Hus. Frivillige indsatser er guld værd, det ved jeg fra kirken, hvor der er mange aktiviteter, vi slet ikke kunne gennemføre, hvis vi ikke havde de skønne frivillige hjælpere.

    SvarSlet