lørdag den 23. marts 2013

Himmel og helvede

Halvanden times rask gåtur med en lidt for kvik hund byder på lidt af hvert.
Turen ud til apoteket gik uden himmel og helvede. Vi gik bare...
På vejen er der et område hvor hunde kan løbe frit, og Black løber stærkt, og bruger også meget tid på at snuse til alle de dejlige damedufte.
På tilbagevejen var vi derinde igen - efter først at have vekslet ord med en del forskellige andre hundeejere.
Jeg har lav musik i ørene, og lige med et stod jeg stille i det skønne solskin og var lidt i en drøm. Det var himmelsk.
Lidt senere, da vi var næsten hjemme, kommer der en KÆMPE sneskraber imod på fortovet med høj fart. Ind i den nærmeste hæk med hund og ejer. Det var helvede.
Ganske kort efter kom der en cyklist med en boxer løbende ved siden af. De to hunde signalere et eller andet til hinanden, og jeg kunne næsten ikke holde Black tilbage, selvom han fik ordrer. Det samme med boxeren. Jeg var stiv af skræk for at der skulle ske noget med ejeren på cyklen. Det var også helvede. Der skete heldigvis ikke noget.

4 kommentarer:

 1. Pyha, det var vel nok godt, der ikke skete noget! Jeg tror ikke, jeg ville have nerver til at gå tur med en hund. Kan huske at min far for nogle år siden faldt, fordi hans golden retriever trak voldsomt på grund af en anden hund.
  Klem og ha' en rigtig god weekend, Kisser!

  SvarSlet
 2. Madame, jeg synes god nok, at Black er stærk af sin alder. Han er 9,5 år og burde tage det lidt mere roligt. Næ nej...meget af hans pludselige. Bevægelser kommer fra at han bliver bange, og så skal han i dækning.
  God lørdag og klem.

  SvarSlet
 3. Godt der ikke skete nogen noget! Ja man skal virkelig være på mærkerne når man går tur med en stærk hund. Rigtig god weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anette, opmærksomhed på hunden er rigtig vigtigt, når vi er ude at gå tur. Jeg gider heller ikke falde mere....
   God søndag :-)

   Slet