mandag den 4. juni 2018

Sundhedsvæsenet

Hvorfor var der "noget" der sagde til mig i morges, at min tid hos neurologerne på Roskilde Sygehus ville blive aflyst i dag?
Og det blev den. Lægen var blevet syg. Forhåbentlig er det ikke noget alvorligt...
Så de tilbød mig en tid på et privat hospital.
Der er to muligheder: Ringsted og så på min gamle arbejdsplads i Søborg.
Jeg skal selvfølgelig til Ringsted, der er kortest vej. Min gamle arbejdsplads i Søborg, den gamle TV-By, er blevet indrettet med bl.a. Hamlet. Selvom det kunne være sjovt at se, hvordan de har indrettet sig derude.
Jeg vil nyde solen i stedet for og så i øvrigt slæbe videre på min halvlamme fod.
Synes bare det er lidt ærgerligt, at min svigersøn har måttet bruge en feriedag for min skyld. Min datter skulle med, og han skal køre hende.
Det er lidt øv.
Gad vist om det er undervisning i tålmodighed?

5 kommentarer:

 1. Det er godt, at du nu kan komme på privathospital! Men hvor er det trist, at vores sundhedssystem fungerer så dårligt!
  Meget apropos vores dårligt fungerende sundhedssystem læste jeg en rystende kronik om det i Politiken i går skrevet af Jørn Lund.

  SvarSlet
 2. Ja det kunne godt lignen anskuelsesundervisning udi tålmodighed, for det er sørme da længe, du har døjet med den dumme fod. Der må snart ske et eller andet.

  SvarSlet
 3. Jeg håber det hjalp og at du kommer i bedring. - At skifte tider på alvorlige sygdomme er ikke rart.

  SvarSlet
 4. Er der nogen der har foreslået akupunktur. Jeg går hos en neurolog , hun giver mig akupunktur . Lige nu for dårlig følelse i venstre fod, jeg har også fået for mine kæber. Det er fsntadtisk hvad det kan gøre for ens bevægesystem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lykke, foreløbig følger jeg "den slagne vej" - med neurolog, fysse, skanning osv. Så kan akupunkturen komme bagefter, hvis al det andet ikke hjælper... Kender heldigvis en god akupunktør.

   Slet