tirsdag den 26. januar 2016

Stjernestunder

Jeg er stor tilhænger af stjernestunder.
Det er jo forskelligt fra menneske til menneske, hvad der er en stjernestund.
Derfor er det jo svært at definere, hvad det er.
For mig er det noget der gør mig glad, får mig til at briste i latter, en følelse i maven af noget godt, et godt stykke musik og mange flere ting.
I går eftermiddags havde jeg nogle stjernestunder. Var på besøg hos en veninde, der har været yogalærer hele sit liv, og det sker, at vi er at finde på gulvet i alle mulige og umulige yogastillinger.
Der var bestemt en øvelse, som er god for talje og ryg. Man skal holde fast i noget der står godt fast på gulvet, lægge sig ned på ryggen og holde armene over hovedet, mens man holder fast i "det møbel, der står godt fast". Så skal knæene bøjes, fødderne i gulvet og knæene skal bevæges fra side til side - 100 gange.
Jeg skulle gøre det samme i dag hjemme.
På min førstesal har jeg ikke et styk møbel, jeg kunne holde fast i.
I stueplan er der et par stykker - og en hund.
Jeg opgav øvelsen, for Black hund stod lige over mig, først kiggede han "mig dybt i øjnene", og så fik jeg et slik i hovedet, så mange.... inden jeg overhovedet fik samlet mig selv sammen til at komme op fra liggende stilling - fordi jeg brød sammen af latter.
En sand stjernestund.
Og bagefter var Black oplagt til leg.
Han fik en gåtur.

2 kommentarer:

  1. En sand stjernestund! Hvor er det dejligt for dig, at du har Black. Med et dyr er man aldrig alene, og de kan mærke, hvordan man har det. Selv ville jeg så gerne have en kat, men man må ikke have husdyr, hvor jeg bor.

    SvarSlet
  2. Så dejligt at læse, Kisser - jeg samler også på stjernestunder.

    SvarSlet