søndag den 31. maj 2015

Kagen... Og musikken

i dag har jeg haft hyggesøndag med min strikkeklub.
Og i formiddags bagte jeg boller og rabarberkagen med hvid chokolade.
NU får den opskrift lov til at vente med at komme i brug til næste års maj måned.
Jeg har fået mange kilo rabarber fra naboen og en veninde. I gamle dage var det mig selv der leverede rabarber til andre.
Mine to rabarberplanter skal flyttes fra dyb skygge til en mere solrig plads.
Jeg har lavet syv liter rabarbersaft, så er der lidt sommer på flasker til vinterens mørke dage. Jeg har sødet sagten med stevia... Så den er så godt som kaloriefri.

Vi vender mange gode ting i strikkeklubben, og i dag "brokkede" jeg mig over nogle af mine musik dvd'er. Afspilleren i stueplan kunne ikke læse discen. Afspilleren på etagen ovenover kunne godt. I andre tilfælde har jeg fået en tekst: videoformat ikke understøttet. Vildt underligt, når de har spillet lystigt tidligere.
Den ene M. Sagde, at hun renser sine CD'ere og dvd'erne med "vinduesrens". Og er de ridsede får de en omgang med brasso. Straks de var gået, blev dvd'erne renset, OG NU VIRKER de igen.
I morgen skal jeg hen til forhandleren og købe en rensedisc til afspilleren.
Musikken lyder dagen lang her i huset - musikken betyder meget.
Den anden M., som bl.a. Er sponsor af patchworkstof til røde kors børnene, gjorde mig opmærksom på en gruppe på Facebook, hvor man kan købe og sælge patchworkting. Den er jeg allerede blevet medlem af, så kan mine patchworkting, jeg ikke bruger mere komme andre til gode.

4 kommentarer:

 1. Hvem havde dog troet, at vinduesrens og Brasso kunne gøre noget godt for CD'er/DVD'er, men nu har du præsenteret det, og så vil jeg gemme dig råd og prøve det selv næste gang, de driller. Jeg har faktisk haft troet, at mine CD'er bare var blevet for gamle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det hjalp på mine og glad blev jeg - specielt fordi jeg holder meget af at se dem ige og igen og igen.

   Slet
 2. Tak for en super hyggelig eftermiddag med lækre boller og dejlig rabarberkage :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde kære Mette 😉

   Slet