fredag den 31. oktober 2014

En god film

Min lejlighed i Paris - jeg så filmen i går, og det var lige en film efter mit hjerte. Den får alle de stjerner jeg kan give den.
Det var jo et ekstra plus, at vi kom godt rundt i Paris, og meget af filmen var optaget i det kvarter, jeg bor i, når jeg gæster Paris.
Maggie Schmidt havde en af hovedrollerne, og hun er jo en fantastisk god skuespiller. Hun spiller en 90 årig gammel dame, og det gør hun fantastisk godt.
Kevin Kline og Kristin Scott Thomas spillede lige så fantastisk.
Filmen har happy-ending - også lige noget for mig.

Det blev ikke til meget indkøb i Køge i går, for jeg havde læst ekstranummeret af LørdagsAvisen, som fanden læser biblen. Det er først i dag, der er momsfrie dage, så jeg smutter til byen igen.
Det blev kun til et grydelåg til en gryde jeg købte i sommer.
Jeg skal have en ny stegepande, og de havde en på tilbud, men den var for stor.
Da jeg sagde, at jeg synes den ikke havde holdt ret længe (5 år), svarede ekspeditricen, at det var godt holdt, for i dag regner man med at stegepander skal/kan holde i 2 år. Det lyder underligt i mine ører, specielt når jeg tænker på, at Eva Trio i gamle dage havde livsgaranti på produkterne (som de så er holdt op med at give)....

5 kommentarer:

 1. Yeah, det er en film for mig kan jeg høre :-) God indkøbsdag igen i dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, det er en skøn film, som jeg vil have på DVD når den udkommer og er til at betale.
   Og det blev en herlig indkøbsdag :-)

   Slet
 2. Tænk jeg synes da også, en stegepande skal holde meget længere. Jeg købte mine i starten af 80'erne, og de er da stadig gode, selvom teflonen er ved at gi' sig nogle steder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, nu har jeg haft min pande på komfuret med vaskepulver og den er god igen, og så skal jeg bare huske ikke at have så meget varme på....

   Slet
 3. Åh, tak for anbefalingen, Kisser - den film må jeg se!

  SvarSlet