torsdag den 16. oktober 2014

Det frivillige

Jeg var på arbejde i cafeen i går, og jeg bliver altså lidt træt efter en aktiv dag - med at tilberede og servere.
Det betyder ikke det mindste, for benene op og god musik, så er den træthed væk på et kort øjeblik.
Vi fik skøn tilbagemelding fra alle der nød vores mad.
Jeg havde lavet en skøn hindbærkage med kokos, og bagt skønne boller, der var herlig luftige.
Og 3 tærtebunde var æltet godt igennem hjemmefra.
Vi lavede løgtærter og rødkålssalat, uhm som det smagte.
Og lidt lækkeri: sellerifritter. Vi skar simpelthen et par selleri i stave, vendte dem i olie med sesamfrø (i en plasticpose) - ind i ovnen ca. 20 minutter. De smagte som at høre englene synge.

8 kommentarer:

  1. Dejligt at læse og en skøn idé med sellerifritter - det må prøves her hos os. Rigtig god weekend, Kisser!

    SvarSlet
  2. Det er en gave, at der findes mennesker som dig, der tager fat uden at få andet en fornøjelsen. jeg kan forestille mig, at det giver en masse igen.

    SvarSlet
  3. Lækkert. Jeg får helt lyst til at være vegetar igen!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hanne, jeg kan jo kun anbefale vegetar - jeg har selv været det i snart 40 år.

      Slet
  4. Uhm de sellerifritter skal jeg da prøve. Min mand er godt nok kørt træt i ovnbagte rodfrugter, så jeg har holdt lidt igen i lang tid, mon ikke han er klar til at prøve nyt nu ;-) Hvor er det dejligt at I gør den indsats. Hvilke slags cafe er det?

    SvarSlet
    Svar
    1. Lene, de fritter er bare superskønne. Cafeen findes i Det Grønne Hus i Køge. Vi låner den gratis af Køge Kommune og det grønne hus hver onsdag, mår der bliver pakket grønsagsposer til medlemmerne af Køge økologiske fødevarefællesskab. Os der er på vagt Best emmer suverænt menuen, kæber ind og laver maden...

      Slet