søndag den 12. december 2010

Angstens sved

Vejret er skønt, selvom vinden bider noget i kinderne.
Black og jeg skulle på vandretur, og jeg skulle samtidig poste noget af juleposten.
Vi var kun lige kommet over på den anden side af vejen og et lille stykke derudaf, så skred Blacks bagpoter ud. Jeg blev forundret, for solen skinner så godt og smelter bare sneen, der løber ud i små bække.
Under vandet er den rene is.
Jeg gik helt i selvsving, for jeg kan bare ikke ha, hvis der sker noget med brækkede ben. Hverken med mig selv eller Black. Så de var de rå kommandoer, der var i brug.
Black splintrede sin hofte, da han var hvalp og render rundt med en plade indeni - til at holde den sammen. Det er selvfølgeligt lægt for mange år siden.
Jeg kunne først slappe helt af, da vi var kommet hele hjem. Turen blev kun over til postkassen, ca 100 meter herfra.

Puha...

13 kommentarer:

 1. Vores Frederik (Golden + Samojede spids)blev snydt i dag. Jeg skulle til den lokale købmand. Bilen lavede hjulspind, da jeg startede. Med 30 km/t listede jeg frem og brugt 10 m på at standse... Så var det sket med den planlagte tur.

  SvarSlet
 2. Det er lumskt udenfor nu, hvor det har tøet og frosten er kommet igen.
  Men I kom helskindet frem og tilbage, denne gang.
  Håber I får en god gåtur snart!

  SvarSlet
 3. Puha, det er modbydeligt med den slags glat underlag. Da jeg skulle ud med hundene i morges, opdagede jeg også, at der lå et fint islag på vejen. Derfor valgte jeg en tur på marken. Men hvor er det bare bidende koldt!

  Jeg har netop været ude igen og det er ikke blevet "bedre". Der blæser en stiv og isnende pelikan, så nu varmer jeg mig på varm hyldebærsaft. Det er godt! :)

  SvarSlet
 4. Vi passer jo heldigvis på vores kæledyr Kisser, så jeg kan godt forstå at du lige fik et lille angstens sved der, godt at der ikke skete noget.
  God Søndag aften.

  SvarSlet
 5. Jeg kender det godt, og for mig handler det ikke kun om brækkede ben, men også forslåede hænder og forvreden skulder, som giver problemer endnu 6 år efter!

  Jeg var omkring nabobyen, men tog vejen over markerne, når stien eller rabatten var for glat. Hellere gå på græs med sne over, det er ikke glat på samme måde.

  SvarSlet
 6. Stakkels hundebasse....her er det heldigvis ikke glat, jeg tror al sneen er væk - og osse isen...nu må vi se i morgen.

  SvarSlet
 7. Rimkoger: vores hunde kan ikke rigtig forstå når vi laver om på vanerne. Det er bare med at køre forsigtig i det føre.

  SvarSlet
 8. Kari: det er nemlig lumsk føre. Ja, vi går ekstra lange gåture, når føret er til det.

  SvarSlet
 9. Megan: uff ja, for en blæst det var og vildt glat.
  Ahja, hyldebærsaft er vidunderligt.

  SvarSlet
 10. Michael: angsten blev dog bekæmpet, for vi skulle jo hele hjem.
  God mandag

  SvarSlet
 11. Donald: jeg går også i rabatten, hvor der er en. Det er lidt mere sikkert - føles det.

  SvarSlet
 12. Lavendel: Black "overlever" - han har en stor have at bevæge sig i. Det er bare ikke det samme som at komme ud at snuse...

  SvarSlet
 13. Føj en grim oplevelse. Black må nøjes med haven når føret er som det er. Ingen af jer skal jo brække noget :-))

  SvarSlet