fredag den 29. oktober 2010

Forhærdede tidselgemytter

er et vers i en salme af Brorson og samtidig også titlen på en bog af Gretelise Holm - en krimi fra 2009. Selve bogen er i lommeformat, så særdeles velegnet at læse i toget eller ved sengetid.

Fra bagsiden:

"Sognepræst Eske Abild, som også er kandidat til bispevalget, bliver fundet død i Lukaskirkens krypt. Han har fået kraniet slået ind med kirkens 12 kilo tunge bronzekrusifiks. Hans unge hjælpepræst bliver pågrebet med det blodige kors mellem hænderne.
Drabssagen viser sig dog hurtigt at være mere kompliceret end som så. Vicepolitiinspektør Rolf Greve må sæte sig ind i både teologiske og kirkepolitiske konflikter,k samtidig med at han forelsker sig voldsomt i den unge kvindelige præst, der træder til som afløser for den dræbte.
En underholdende minikrimi om kirke, tro og magt, kærlighed, sex og jalousi."


Jeg blev godt underholdt.

I går afleverede jeg lydbogen om DaVinci-mysteriet. 19 timers lytning på 3 dage. Den var meget spændende og fantastisk godt læst højt.

6 kommentarer:

 1. Dejligt med gode bøger! ;)

  SvarSlet
 2. Tænk at du kunne nå at lytte til de 19 timers oplæsning af DaVinci-mysteriet på 3 dage - den må have grebet dig. Jeg har desværre endnu ikke fået den læst.
  Klem og god fredag til dig, Kisser!

  SvarSlet
 3. Megan: bare så skønt at blive godt underholdt.

  SvarSlet
 4. Madame: det var også helt vildt med den bog. Lige så snart jeg var hjemme, blev der sat en cder i og ligegyldigt hvad jeg foretog mig, lyttede jeg.
  God fredag til dig. Klem

  SvarSlet
 5. Godt at høre - læse - at du har genoptaget en gammel interesse.
  Jeg kalder dig for bogslugeren.

  SvarSlet
 6. Kære datter: det er så sandt, så sandt. Dog ikke fysisk...

  SvarSlet