lørdag den 14. august 2010

Motorring 3

Jeg er lige kommet hjem fra fødselsdag i Brønshøj.
Motorring 3 var ganske ubehagelig at køre på. Skiltene viste "vand på kørebanen", og det skal jeg lige love for at der var. Resultatet af et skybrud.
Jeg kan godt lide at køre efter forholdene, og når skiltene anviste en fartbegrænsning på 60, kørte jeg ca. 60. Der er jo ret meget vejarbejde derude, og de gule striber var fuldstændig umulige at få øje å. Vejen snor sig som en ål - pga vejarbejdet.
Lige pludselig fik jeg det meget lange lys og hornet blev trykket i bund på en strækning over 500 meter - af en kæmpe lastbil MED anhænger. Der kørte en personbil lige ved siden af mig i den yderste bane.
Jeg blev ret forskrækket og røg lidt op i loftet af bilen, var der noget galt forude eller var der noget galt med min eller "sidemandens" bil, som lastbilchaufføren ville gøre opmærksom på?
NEJ, NEJ og ATTER NEJ. Chaufføren var bare MEGET utilfreds med vores overholdelse af fartgrænsen.
Da vi kom længere frem, hvor vejarbejdet stoppede, kan det nok være, at hans speeder blev trykket i bund og væk var han.! Mere end ganske uforsvarlig kørsel i det vejr.
Jeg tænkte et par mindre pæne ord.

6 kommentarer:

 1. Det er simpelthen så uforsvarligt at køre som ham lastbilchaufføren. Jeg synes faktisk, at der er mange chauffører i den slags køretøjer, som ikke viser respekt for andre og i det hele taget. Selvfølgelig skal man køre efter forholdene! Det var jo skybrud i går og vejene stod under vand oppe nordpå.
  Godt du kom sikkert hjem trods ubehagelig medtrafikanter!

  God dag til dig og Black :-)

  SvarSlet
 2. Sådan en idiot!!! Lige netop sådan en person burde slet ikke køre lastbil.
  Det var en genial beskrivelse af vejen der snor sig som en ål - jeg kan lige se det for mig, haha! :-)

  SvarSlet
 3. Det er voldsomt som det har regnet!
  At køre efter forholdene er godt og vigtigt. Det er utroligt så LIDT vand der skal til før det er meget ubehageligt at køre. Kunne godt ønske at skole og arbejde blev lidt mere large om mødetider de dage, hvor vejrforholdene gør, at det kunne være smart at komme lidt senere!

  SvarSlet
 4. Megan: jeg kan kun være helt enig.
  Der gik lidt tid inden jeg faldt ned igen og ku gå i seng.
  God aften til dig og hundetøserne.

  SvarSlet
 5. Jens: der er desværre mange af den slags personer. Heldigvis er der også mange ansvarlige af samme.

  SvarSlet
 6. Laura: jeg tror egentlig, at jeg synes, at det er værre at køre i så meget vand end i sne.
  Ubehageligt var det i hvert fald.

  SvarSlet