torsdag den 16. februar 2017

Menuen i det grønne hus

Det var arbejdsdag - det frivillige - i går i det grønne hus.
Jeg gik hjemmefra i god tid, og var lige i LOOP, før vandrestøvlerne satte næsen mod Køge by.
Der er stadig lidt is i Køge Å.
Det er altså en pæn å.

Menuen i går var:
Vinterroulade med flødeskum og friske æbletern. Den smagte himmelsk.
Kartoffelsuppe med kikærteknas.
Kartoffelsuppen blev lavet af kartofler, løg, kikærter og masala.
Kikærteknaset er kikærter vendt i olie og masala, og ristet i ovn ca. 30 minutter.
Flutes til. 
Lige da vi var ved at gå hjem, kom bagerdamen fra Centralhotellet (de har også bagerforretning i deres cafe) ind med en pose brød, de ikke havde fået solgt.
Centralhotellet ligger i forhuset - lige ud til Køge Torv. Hihi Det grønne Hus har en bedre udsigt - lige ned til Køge Å.
Jeg fik 2 kæmpestore boller med hjem.
Uhm, de er gode, og STORE. Lidt større end store burgerboller - og med sprød skorpe.

3 kommentarer:

  1. Ren mums - for øjne og gane.

    SvarSlet
  2. Hanne, det var så lækkert alt sammen.
    Det grønne hus - alle medarbejdere stoppede den 31.12.16, men foreningerne har fået lov at fortsætte. Kommunen har ingen lejekontrakt. De har fået testamenteret huset med klausul om, at det ikke kan sælges, men skal bruges til gavn og glæde for Køges borgere. De har dog mulighed for at forpagte det ud til et eller andet formål.

    SvarSlet