torsdag den 26. november 2015

Vinterdæk

I dag havde jeg tidsbestilling til skift til vinterdæk. Heldigt - for næsten al sneen i min indkørsel er smeltet. Jeg måtte dog ud "med riven" for der lå en gedigen masse, som var gledet lige så stille og roligt ned fra taget. Godt at jeg havde kørt den lille bil i carport, ellers havde den da ikke været til pæn brug mere.
For første gang er Black hund ikke med mig. Vi har haft for vane at gå en tur ned til stranden, mens dækkene blev skiftet. Det er en smule svært for ham selv at komme ind på bagsædet. Han skal have et par hjælpende hænder.
Godt han blev hjemme, for dækcentret var bagud, og selvom jeg har en bestilt tid, kom jeg vist bare ind i køen. Og en utålmodig labber i et ventelokale er en dårlig kombination.
Selvom det er ret begrænset hvor meget jeg kører bil, er det bedst med vinterdæk når det altså er vintertid.4 kommentarer:

 1. Vi har også fået vinterdæk på i dag, Kisser - det er jo en uge for sent, men vintervejret kom totalt bag på os. Godt du ikke havde Black med, når du skulle sidde og vente.

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame, ja, det gjorde det sandelig - det snevejr.

   Slet
 2. Godt du fik skiftet dækkene, så du kan færdes trygt og sikkert i trafikken uanset vejret. Og godt du ikke havde hunden med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, ja, det giver en god tryghed med vinterdækkene.

   Slet