fredag den 20. november 2015

Ny kompetence

Jeg har besluttet, at jeg skal udvikle nye kompetencer i mit pensionistliv.
En af dem er madlavning.
Jeg kunne jo godt i forvejen. Jeg gad bare ikke.
Så det er muligt at kunne komme til at synes godt om. For nu kan jeg godt lide det.
Jeg har en veninde, der spiser alt for lidt grønsager - siger hun selv. Hun skal jo spise en del grønsager, fordi hun har diabetes.
Da hun sagde det højt, at hun spiser for lidt af det grønne, inviterede jeg fluks hende og en anden veninde til vegetarbuffet. Det var i går aftes, forenet med at vi alle 3 skulle til foredrag i Roskilde.
Puha, jeg fik da lidt sved på panden i går, for der var lidt af hvert.
Rød linsesuppe, nøddesteg (ny opskrift, som ikke bliver brugt en gang til), falafler, rødkålssalat, alm. grøn salat med meget forskelligt grønt i, humus, focaccia brød, broccolitærte og pandekager samt 6 kartofler og medister.
Veninden kunne lide det hele, og er blevet inspireret. Det var jo også formålet.
Det var kun Black der spiste medisteren. Glad og tilfreds hund.
Jeg skal have frokostgæster i dag, og jeg lavede rigelig tærte. Så menuen i dag er tærte, æggekage og pandekager med is.
Kompetencen udvikles stille og roligt.

2 kommentarer:

 1. Hold da op en flot menu i går; der er ikke noget at sige til, at du fik sved på panden med alle de retter. Så flot må du altså ikke lave det til i morgen. Jeg glæder mig til at se dig, og jeg håber på, at vejret arter sig til "walk and talk".

  De ti år jeg selv var vegetar, synes jeg faktisk, at jeg fik smukkere og mere velsmagende mad. Måske skulle jeg forsøge mig igen... Det er bare sådan et stort arbejde at lave vegetarmad, man kan stå timevis i køkkenet og så tager det ca. 13 minutter at spise det. Det forhold er, synes jeg, forkert.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, Vivi skulle jo ikke gå sulten fra borde, vel? Og hun skulle motiveres/inspireres til mere grønt.
   Vi tager det som det kommer - med det vejr, ikke?

   Slet