torsdag den 27. januar 2011

Et spørgsmål

Min nuværende hoveddør og også bryggersdør åbner UDAD.
Stemmer i min omgangskreds siger jeg er anderledes, for jeg er vist den eneste i Danmark, der har en dør, der åbner den vej.
Hvilken vej vender dine yderdøre?

12 kommentarer:

 1. Indad :) ved "hoveddøren" og terassedøren udaf :)

  SvarSlet
 2. Mine yderdøre åbner indad. Men kender flere steder hvor dørene er som dine. I Sverige er der vist lov at dørene skal åbne udad. Noget med sikkerhed i forbindelse med brand.

  SvarSlet
 3. I Sverige er det almindeligt, at dørene åbnes ud ad. Når vi engang skal have renoveret vores bryggers, kommer der også en dør i, der åbnes ud ad.

  SvarSlet
 4. Min hoveddør åbner indad og min bryggersdaø åbner udad. Vi har venner i Hundige og deres åbner udad. Men det er jo også i dit nabolag ;0)
  Vores familie i Sverige, har i alle de huse, de har boet i, haft døre der åbner udad.

  SvarSlet
 5. De fleste hoveddøre åbner af en eller anden uforklarlig årsag indad, så bliver de bare mere utætte når vinden er på, samtidig fylder den inde i gangen, og tager sne med indendøre, så hvorfor ikke alle hoveddøre åbner udad som din Kisser, kan kun undre.
  God aften

  SvarSlet
 6. Mine åbner indad, men har hørt at det er bedst i forhold til utætheder at de åbner udad, så hvorfor de ikke gør det overalt kan man jo så undrer sig over hvis det er rigtigt:)

  SvarSlet
 7. Alle mine tre døre åbner udad :-) Og det gør ikke noget, da vi har tagudhæng, så det ikke regner på døren.
  Ha' en dejlig fredag, Kisser, klem!

  SvarSlet
 8. Mine døre vender også indad. Men jeg gik engang hos en frisør på Strandvejen, hvor døren vendte udad ligesom dine.... ;-)

  SvarSlet
 9. Hoveddør åbner indad og altandør udad. Du skal nu være glad for at din hoveddør åbner som den gør. Den er mere indbrudssikker :-)

  SvarSlet
 10. Min åbner ind i huset - formodentlig fordi man gerne vil byde velkommen i huset - men det er nok rigtigt at det er mere indbrudssikkert hvis døren går ud i hovedet på folk.

  SvarSlet
 11. Hi hi vores hoveddør går udad og bryggersdøren og de to terrassedøre indad. :)

  SvarSlet
 12. Hoved- og bryggersdør: Indad
  Terrassedør: Udad.
  Sikken en sjov statistik du kan lave :-)

  SvarSlet