søndag den 7. marts 2010

Lektiehjælp

Sent i aftes ringede min lillebror. Jeg blev en lille smule forskrækket, for jeg er ikke begejstret lige når telefonen ringer sent!
Hvad skal du lave i morgen???? som nu er blevet i dag.
Tjah, efter en skøn fødselsdag hos Anders (nabosøn, der fyldte 17) fredag aften, og strik-in i går eftermiddags og besøg af en veninde i går aftes, mente jeg jo nok, at jeg kunne "flade ud" næsten hele dagen.
Matthias, en kær ung mand på 14, vil dog komme forbi og få syet sine revnede bukser, når han har overstået sin go-cart træning.
Min brors datter - altså min kære niece - kunne godt bruge lidt lektiehjælp til matematikken og fortolkning af en folkevise. Hun går i 1. G.
Jeg studerede matematik og dansk i 90erne, så brormand mener jo, at jeg må kunne huske min lærdom. Jeg gør mit bedste for at finde den frem fra det bageste af hukommelsen.
Huh!!!
De kommer ved 12-tiden og er bare MEGET velkomne.

3 kommentarer:

 1. Fik helt sved på panden ved at læse om din weekend ;-) Men det er nu dejligt når nogen vil drage nytte af ens viden. Håber at du nåede det hele. KNUS♥

  SvarSlet
 2. Tina: ja, jeg nåede det hele. Næsten. Mathias var blevet træt og faldet i søvn, så han glemte tiden. Men han kommer i aften i stedet for.

  SvarSlet
 3. Dejligt at du kan hjælpe Kisser, det giver jo også et hyggeligt fællesskab!
  Min far, der blev 87, hjalp til det sidste unge i familien med deres opgaver i gymnasiet - og han morede sig kongeligt :-)
  God 8. marts til dig!

  SvarSlet