mandag den 18. september 2017

Hammershus - billedspam

Skønt besøg på Hammershus med 2 andre yogadeltagere.
Vi fik snakket meget historie.
Og specielt om Leonora Christines flugt fra stedet - 15 meter ned - af lagner de havde bundet sammen.
Leonora C.s mand var meget syg og tyk på det tidspunkt.
Der skulle enorme kræfter og stædighed til....

Udflugten sluttede af lidt syd for Hammershus - Barbro ville meget gerne ud at bade (hun er også vinterbader), men det blev kun ved et besøg på stranden, blæsten var FOR kraftig, og det ville være ganske uansvarligt at gå ud i de bølger.
Noget af den nyopsatte badebro havde revet sig løs.

8 kommentarer:

 1. Nå, så I fik også en snert af det voldsomme vejr derovre.
  Gad vide, om John og jeg får taget os sammen til at besøge den dejlige ø i år? Ellers må det vente til foråret, for derover skal vi altså. Snart ... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det bliver I altså nødt til - at besøge den skønne ø. Og lige inde ved Klemensker bor der en dame, der har håndfarvet garn. Ved godt, at du selv er eminent til det, men inspiration er altid godt ikke? Prisen med færgen fra Køge til Rønne er ganske rimelig for bil og 2 personer 850 kr. retur (for pensionister altså).

   Slet
 2. Jeg glæder mig til at blive pensionist, for så bliver det lidt lettere at komme til solskinsøen! Og sikke solskinsbilleder du poster. Den blå farve på havet fås ikke bedre. Hammershus er virkelig et sted, hvor man mærker historiens vingesus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, Hammershus var virkelig præget af historiens vingesus, krydret med alt vi hver især vidste om Leonora Christine....
   Ja glæd dig til pensionistlivet :-)

   Slet
 3. Dér var I da heldige med vejret! Jeg troede ikke at Leonora Christine havde siddet i Hammershus, men ("kun") i Blåtårn på det middelalderlige Christiansborg. Men ja, det må have været hårrejsende farligt med overvægtige mennesker ned med et 15 meter langt "lagentov"!!! Tak for turen, klikkede på billederne og så dem i stort format. Smukt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Donald, det var særdeles skønt vejr den dag jeg besøgte den gamle borg.
   Selv tak :-)

   Slet
 4. Dejlige billeder. Og "Septembers himmel er så blå": https://www.youtube.com/watch?v=q7Go2as3c04

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, septemberhimlen er ganske smuk og tak for sangen.

   Slet