torsdag den 4. august 2016

Londontur nr. 2

Det kan gå ret stærkt en gang imellem.
I går formiddags bestilte jeg rejse til London sammen med min datter.
I går aftes skulle jeg "lige pludselig" til London igen - 1½ måned senere.
Min bror og svigerinde har tidligere på året arrangeret rejse for og med 2 af deres børn til London. De skal over at se en teaterforestilling om Harry Potter. Det er en del af deres julegave. De har 2 andre børn, og de er ikke interesseret i Harry Potter, så de bliver hjemme.
I mellemtiden har min niece fået ny kæreste, og de er lige kommet hjem fra en skøn ferie sammen til Korsika.
Kæresten vil også gerne med til London, og det er jo også først kommet bror og svigerinde for øre, at jeg også gerne vil besøge byen "noget mere".
Så det blev hurtigt arrangeret, at vi også kom med.
Alt bestilt og betalt.
Rasmus og jeg skal ikke med i teatret, for det er helt umuligt at få billetter til forestillingen (jeg er heller ikke interesseret i Harry Potter), så vi er blevet enige om, at vi tager på en lille pubcrawl!!! mens de andre lyster sig i teatret.
IH ALTSÅ hvor er der meget at glæde sig til - udover hverdagens mange glæder.

En af denne hverdags glæder er levering fra min trælast, der kommer med nyt tag til min terrasse. Det er en stor fordel, at bjælkerne er i jordhøjde, for så kan jeg nå at male de, inden de skal sættes op.
På søndag kommer hele familien og holder familiedag her og lægger samtidig nyt tag på. Tøhø, det er "annonceret", at det er kødfri dag. Jeg har vist mistet grebet lidt om det at tilberede kød.

2 kommentarer:

 1. Til London nu igen - det er da bare herligt. Det er en dejlig by. Jeg kan godt forstå, du ikke vil savne Harry Potter, det ville jeg heller ikke gøre, men han/forfatteren må trods alt kunne et eller andet med den enorme popularitet.

  Hvor bliver det fint med det nye tag på terrassen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Hanne det bliver så godt.
   Og tæt tag - lidt irriterende når det regner, at der bliver vådt hvor der skulle være tørt.

   Slet