onsdag den 31. august 2016

Arbejde - og nyt garn

Jeg har været på mit frivillige arbejde i dag. Det var heldigvis nemt, for i fredags var der en event på Køge Torv og i huset om at "bevare" det grønne hus. Politikerne i Køge kommune rasler med sablerne om at huset evt. skal spares væk. Og hvor skal vi så være???
Min cafegruppe havde lavet mad - i lange baner (hvis man altså kan det), og der var rigeligt.
Så der var mad nok til i dag. Det var jo skønt for os, der var på vagt.
Menuen var østafrikansk gryderet (ren vegansk), flutes (også overskud fra fredag). Jeg havde selv bagt flutes til ca. 50 personer. Så vi skulle bare snitte til en supplerende salat.
Vi skulle også have cafemøde og planlægge de kommende måneders vagter.
Vi holdt mødet udenfor - aldeles skønt at sidde tæt på Køge å i vindstille vejr.
Vi måtte dog tale en anelse højere end normalt, for musikken drønede i gennem luften fra den store tribune på Køge torv.
Der er nemlig Køge festuge. Puha, hvor er jeg glad for at jeg ikke bor inde i bymidten. Det er nærmest ulideligt højt.
Selvom jeg spiller musik selv hele dagen, er det på en anden styrke, og jeg kan selv bestemme lydstyrken.
Der står nogle mennesker ved alle indgange til torvet. De har grønne veste på, og på ryggen af dem står der: Køge Festuge - STAFF. Jeg måtte altså spørge en af dem, hvad det betød? og hvorfor står det på engelsk?
Hvad er der dog galt med det danske ord PERSONALE???

Efter den ulykke jeg så i går, huskede jeg på cykelhjelmen i dag.

Jeg skulle også lige omkring pakkecentralen i et supermarked for at hente en pakke fra Garnudsalg, som har haft gode tilbud. 3 kilo garn var der i pakken, og det er primært til Children of the World. Der kan blive til et par tæpper eller fem.
Min garnbeholdning ligger på omkring 115 kilo. Jeg må vist hellere få sorteret noget mere fra til nørklerne ude i Røde Kors.

Og til slut en glædelig nyhed for en bekendt: han er blevet tilkendt førtidspension i dag - efter kun 15 måneders tovtrækkeri. Så det er altså muligt at få tilkendt den slags pension i Danmark, selvom det vist hører til sjældenhederne.


1 kommentar:

  1. Tjah jeg troede faktisk heller ikke, at man stadig kunne få tilkendt FTP - det er stort set helt umuligt, hvis man er under 40. Tillykke til din bekendte.

    Personale! Jeg er fuldstændig enig.

    SvarSlet