søndag den 21. august 2016

Familiedag - og medaljekamp i håndbold

Vi har familiedag i dag. Alle - undtagen mig - er vilde med håndbold.
Vi skal spise lidt tidligere end vi plejer, så familien kan sidde bænket godt for TV skærmen kl. 19.
Jeg tror, der bliver talt - måske råbt - højt til aftenens kamp.
Jeg vil sidde i førsteparket og betragte dem alle sammen. Måske tage et par billeder af dem?
Jeg husker en fodboldfinale/kamp engang tilbage i tiden - årstallet er blegnet. Men min mand og datter var helt oppe i det røde felt og deres hujen m.v. vækkede mig. Jeg kunne lige så godt overgive mig og sætte mig ind ved siden af dem. Jeg blev lidt grebet af deres iver, og der blev strikket en halv ryg til en trøje. Hænderne, der var beskæftiget med strikketøjet, arbejdede i takt med familiens iver.
Heldigvis - for mig - er OL slut i nat. Det har været en meget lang sommer med sport.
Det eneste jeg har set af OL er lidt udspring fra 10 meters vippen - ganske kort, 10 min cirka.

Måske jeg kunne snuppe mig en lur? næ, der bliver nok for meget støj.
Jeg har nemlig været oppe mere end den halve nat, bare fordi jeg skulle se live koncert fra Miami. Den var sandelig værd at være oppe for.

8 kommentarer:

 1. Jeg er fuldstændig enig: Der har været alt for meget sport denne somme. Først fodbol, så Tour de France og nu OL. Jeg er tilfreds med at det er ovre, men jeg respekterer, at de fleste synes, det er fantastisk. Jeg synes, det er uinteressant.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, helt enig, det er uinteressant, også for mig.

   Slet
 2. Jeg interesserer mig heller ikke så meget for det, men bliver rørt, når jeg ser billeder af den unge badmintonspiller, der har spillet sit livs kamp og så vinder, hvorefter tårerne prompte kommer :-) Så jeg vil være hyggelig i aften og sørge for lidt lækkert, mens landmanden ser håndbold.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, håber landmanden kunne nyde hyggen samtidig med kampen.

   Slet
 3. Jeg kender også lige to mænd, der først skal bespises og derefter se håndbold kl. 19. Fred være med det - bare jeg kan blive fri.
  Det kan jeg så ikke helt ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, hyggeligt med spisningen og sikke da en larm min familie kunne præstere, da kampen løb over skærmen.

   Slet
 4. Pyh - jeg har det på samme måde! Jeg synes det er ufatteligt at nærmest hele sendefladen skal fyldes med sport. Tænk hvilken revolution det ville være, hvis folk begyndte at dyrke sport i stedet for at se på det ;-) Hun er fuldstændig vidunderlig min lille Diva - tak for din kommentar :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, når larmen i stuen blev for høj, tog jeg garnnøglet under armen og strikketøjet i hænderne og gik rundt ude i haven i det skønne vejr og strikkede

   Slet