tirsdag den 1. januar 2013

Drømme

I dag om 2 måneder skal jeg være MIG uden en arbejdsidentitet.
Det bliver ganske spændende og GREAT FUN.
Jeg har en million drømme, som skal realiseres.
Heldigvis er jeg en HARD WORKER og fuld af god energi til at føre drømmene ud i livet - forfulgt af god musik på mit nye musikanlæg.
Lige for øjeblikket er jeg ved at skrive til pennevennerne rundt om verdenen, og skriveprocessen er god til at fortælle, hvad sindet er fyldt af.
Jeg har været en anelse "blogtræt" en måneds tid eller 2. Lige siden jeg var ude af stand til at downloade (eller uploade) billeder, og siden en stor fyringsrunde på mit arbejde. Det har tappet det meste energi.
Mon ikke jeg kommer stærkt tilbage i blogland?
Årets første indlæg.
Godt nytår.
Har du husket at få en god latter i dag? Jeg har.

7 kommentarer:

 1. Skriveprocessen er god til mange ting :-) Både breve, dagbogsnotater og blogs. Kender det fra mig selv.
  Og du skal da nok få tiden til at gå uden arbejdsidentitet. Både det du drømmer om, og alt det der kommer til helt af sig selv, når man står i situationen :-)
  Glæder mig til du kommer stærkt tilbage i blogland :) Dagens latter har jeg til gode - men dagen er jo heller ikke gået endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Johanne, det er skønt at skrive.
   Jeg tror mere, det bliver et spørgsmål om der er tid nok?

   Slet
 2. Det er nemlig rigtig godt at skrive, og du kan glæde dig til dit nye liv! Alle disse fyringsrunderne har tappet for energi.
  Jeg håber, du vender stærkt tilbage i blogland! Vi har lige gået den skønneste tur ad Spodsbjergstien og talte om, at en tur som den ville være skøn til et blogtræf. Godt nytår fra Nordsjælland!

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame, uha, som jeg glæder mig til mit nye liv.
   Og mange blogtræf :-)

   Slet
 3. Godt nytår :) Ja kom du tilbage til blogland - det bliver en ny epoke når du holder med at arbejde men jeg tror nu nok du skal finde på godt og spændende indhold til dine dage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anette, der er så meget godt at tage fat i...

   Slet
 4. Også godt nytår til dig. Det bliver jo i mere end en forstand et helt nyt år for dig. Måske ses vi igen til et blogtræf i år! Køge er i hvert fald en dejlig by, som vi skal have kigget nærmere på en dag.

  SvarSlet