torsdag den 12. juli 2012

Livet lige nu

Min datter skulle have været udskrevet i dag, troede både hun og jeg. Det bliver hun ikke. Hvornår det sker, vides endnu ikke.Alt går efter bogen og planen med hende. MEN - som lægen sagde i går - man sender ikke folk hjem så tidligt efter operationen.

I nat døde min svigerinde - min ægtefælles søster. Hun har været syg af mange forskellige sygdomme i mange år. Mange gode tanker går til min svoger. De nåede at fejre guldbryllup.

På lørdag skal jeg til blogtræf på Frilandsmuseet. Kryds lige fingre for at der ikke er skybrud. For jeg glæder mig til træffet, og håber rigtig meget at det bliver til noget.
Men er der begravelse lørdag....

Jeg var på arbejde i går, selvom det var fridag, og holder fri i dag i stedet for og også i morgen. Jeg trænger til bare at holde helt fri, for jeg skal have mit stress niveau fra det røde felt til det grønne. En helt naturlig ting for en mor, som min læge konkluderede. Og for at komme ned i det grønne felt, er det særdeles godt med fysisk aktivitet. Jeg går ture med Black, danser - ser ofte ud i haven, om det snart er muligt at slå græs eller komme ud mellem bygerne for at plukke bær. Jeg gider ikke rigtig cykle i øsende regn. Senere på dagen skal Black til dyrlægen. Jeg gad godt, at hans ører er helt i orden nu, for det er da en kamp at få øredråber i hans ører. Han stikker af, han vil ikke. De kommer nu i - jeg lokker med godbidder og gåture. Og stor ros bagefter.

4 kommentarer:

 1. Jeg håber, du hurtigt får dit stresseniveau ned, hvor det hører hjemme, Kisser - men du har også været under stort pres. Og så krydser jeg fingre for vejret på lørdag og for, at der ikke er begravelse netop den eftermiddag.
  Klem og god regnvejrsdag til dig!

  SvarSlet
 2. Madame: jeg VIL til blogtræf :-) Klem

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt forstå din datter gerne vil udskrives men omvendt så er det også godt de ikke udskriver hende før det er forsvarligt. Håber du får stresset af - og at i får godt vejr til blogtræffet. Hm -kan godt forstå Black. Kenzo gider heller ikke sådan noget og bestemt heller ikke øjendråber - og tandbørste. Men vi børste tænder hver dag. Han bliver bedre og bedre til det men indimellem forsøger han at bakke tilbage ud imellem mine ben ;-) God dag til dig :) Og god bedring til både din datter og Black.

  SvarSlet
 4. Anette: nej, min datter skal blive så længe det er nødvendigt.
  Giv smukke Kenzo et klap fra mig og vuf fra Black :-)

  SvarSlet