Hjemmebagt brød - bagt i gryde. Jeg måtte absolut prøve denne opskrift, mente en frokostkollega.
Jeg er ganske spændt på hvordan det smager.
UPDATE: Det smager skønt.
Opskriften er ganske enkel: 625 gram mel, 5 dl vand, 2 tsk. salt og 3 gr gær. Jeg har brugt en blanding af speltmel og rugmel.
½ kilo hjemmelavet solbærsyltetøj - bærrene plukket i går - det smager, så jeg hører englene synge.
Og en liter ribssaft. Venter bare på at jeg får hentet en flaske atamon.
En enkelt smoothie af nyplukne solbær, ribs og hindbær - samt lidt frosne blåbær, og tilsat boblevand (dansk vand). UHM.
Hvor lyder det lækkert, Kisser - fortæl gerne, hvordan et grydebagt brød smager, og om det kommer på højde med et, der er bagt i ovn. Men det kan jeg jo høre om i morgen.
SvarSletKlem og god fredag til dig!
Madame: det er bagt i gryde i ovn. Og det smager skønt. Det er en skør ide at bage brød i gryde, og selvom brødet er godt, er jeg ikke sikker på jeg gider gøre det igen.
SvarSletGod fredag og klem
Tak, Elin, men det gider jeg faktisk ikke, for jeg synes meget lidt om at lave mad og gør det kun af nødvendighed for at overleve.
SvarSlet