søndag den 11. december 2011

En fornøjelig week-end

Hvor har min week-end været fuld af julehygge.
I går var jeg sammen med en masse hyggelige mennesker til fødselsdag og julehygge hos en meget god veninde, som jeg har kendt igennem 40 år.
Vi fik gløgg og æbleskiver, der var hjemmelavet slik og lidt senere en herlig aftensmad, bestående af skinke, stuvet spinat, hvide og brune kartofler. Og ris ala mande. Med tilhørende vine OG VAND. Jeg er til vandet...
Og dog. Da vi var sammen i Portugal sidste efterår købte de en speciel flaske dessertvin med hele kirsebær i. Vi fik en prøvesmagning dernede, og i går fik jeg også en smagsprøve. Den var kun blevet bedre af at ligge et års tid på lager.
Veninden ELSKER jul og hun har et flot julepyntet hjem. Ih, hvor jeg nød det og hele dagen.
I dag har jeg besøgt mit barn og min svigersøn. Uhm, et par hyggelige timer.
Gløgg og æbleskiver, og dejlig snak.
Og ... en tur i svigersønnens massagestol. Hold da op... hvor er den grim, og hvor er den GOD.
Felix hund, åh, hvor er han en skøn hund. Han lystrer altså bedre end min Black.
Jeg er totalt uegnet til at opdrage hunde, og jeg kunne da også få Felix til at gøre ting, han absolut ikke må til hverdag. Jeg tror jeg indbyder hundene til leg. For Felix hopper aldrig op, og det gjorde han adskillige gange i dag. Huh.... så bliver man irettesat - hunden altså. Det hjælper nok ikke noget at irettesætte mig.
Med hjem i posen kom de sidste julekalenderpakker. Pudsigt nok - de har form som et garnnøgle.
Jeg FORSØGTE at lokke ude af barnet, hvad hun dog har tænkt på.
Om der var en lille aflang pakke? Joh, det er der. Så kunne jeg pakke den ud, når morgendagen oprinder, og det er et lille hint.
Usch, den tålmodighed. Der er mange timer til det er i morgen.

1 kommentar:

  1. Det lyder som den dejligste weekend, Kisser! Ja, du må indbyde hundene til leg - Felix og Black må kunne få meget glæde af hinanden.
    Klem og en skøn mandag til dig.

    SvarSlet