søndag den 6. februar 2011

Sneet inde

Ken Follett har skrevet "Sneet inde".

Fra bagsiden:
"Juleaftensdag starter rigtig dårligt for Toni Gallo, sikkerhedschef på den skotske medicinalvirksomhed Oxenford Medical. To dåser antistof med det livsfarlige Dadoba-2-virus mangler fra firmaets topsikrede lager, og det lader sig ikke bortforklare. Tonis sikkerhedssystem har svigtet.
Men fortset fra at politiet naturligvis skal orienteres, og pressen får nys om sagen, viser det sig, at skaden er begrænset. Ikke for den laborant, som smuglede antivirusset ud (han nåede ikke at få gavn af det), men det lykkes hurtigt for Toni at få inddæmmet sagen og strammet op på sikkerhedsprocedurerne.
For Kit Oxenford er det imidlertid det værste, der kunne ske. Her havde han i flere uger omhyggeligt gennemgået sikkerhedssystemet og lige præcis valgt juleaften til at bryde ind på fabrikken og stjæle et par reagensglad med Madoba-2-virusset. Kit er i pengenød, og selv om han naturligvis gør sig nogle tanker om, hvad hans medkumpaner og deres bagmænd kunne tænkes at bruge virusset til, vælger han at lukke øjnene og tænke på noget andet. Nej, der er ikke andet for end at gå videre med planen og håbe på det bedste.
Ikke langt fra Oxenford Medical skal firmaets ejer, Stanaley Oxenford, holde jul med sin noget splittede familie. Udenfor falder sneen tættere og tættere, vejene spærres, og telefonforbindelsen til omverdenen afbrydes Og i sådan en situation må man naturligvis vise samfundssind og næstekærlighed og åbne dørene for strandede mennesker.!"

En vanvittig spændende roman. Jeg glemte alt omkring mig - også de løg jeg var ved at stege til mørbradbøfferne til mine frokostgæster!!!

10 kommentarer:

 1. Tak for boganmeldelse, den vil jeg helt sikkert tjekke ud:-)

  SvarSlet
 2. Ja, tak for spændende anmeldelse...
  mht løgene - så du undgår brændte, bløde løg...benyt din mikroovn til at gøre løgene møre. I en skål med løgene og låg på, margarine til, og giv dem så 8-10 min... de er klare og lige til at vende på panden et kort øjeblik, og de bliver ikke brændte...

  SvarSlet
 3. Også tak herfra....Jeg har adrig læst noget af nævnte forfatter. Måske han lige skulle tjekkes nærmere.
  Kh. Majbrit

  SvarSlet
 4. Charlotte. kan du lide spænding, er dette en perle.

  SvarSlet
 5. Annette: tusind tak for en super god ide - jeg er ikke begejstret for at stege løg, men elsker dem, når de endelig er stegt

  SvarSlet
 6. Momsestrik: jeg kan anbefale Ken Follett på det varmeste.
  KH

  SvarSlet
 7. Kan det passe at den bog er filmatiseret ?? Jeg syns jeg genkender historien og jeg har aldrig læst andet af Follet en Jordens søjler og Uendelige verden :-)

  SvarSlet
 8. Annette: jeg ved det faktisk ikke....

  SvarSlet
 9. Jeg har læst den, og jeg syntes også at den var spændende.
  God søndag

  SvarSlet
 10. Tusind tak for anbefalingen, Kisser! Det er herligt at få god bøger anbefalet her i blogland.
  Klem og god søndag til dig!

  SvarSlet