søndag den 27. februar 2011

Engle i mit hår


Lorna Byrne. Engle i mit hår
 Da jeg var på biblio for et par uger siden, søgte jeg i databasen på "engle". Jeg havde lyst til at læse om noget med engle. Jeg fandt bl.a. denne bog.
Det er en sød og rørende historie, forfatteren fortæller, samtidig med en barsk skæbne.


Fra bagsiden
Lorna Byrne har set og kommunikeret med engle, siden hun var barn. Da hun var lille, blev hun opfattet som langsom og ”tilbage”, fordi hun ikke syntes interesseret i sine omgivelser. I ENGLE I MIT HÅR taler hun for første gang om, hvordan hun kunne se en anden verden af engle og ånder midt iblandt os. I mange år antog hun, at alle andre kunne se det samme. Englene hjælper hende gennem livet og er vidnesbyrd om, at vi er beskyttet.
Engle i mit hår er en biografi om en moderne kvindes liv i Irland. Det er samtidig en poetisk bog om en mystiker fra fattige kår med en vanskelig barndom, som finder kærligheden og mister den igen, samtidig med at hun kommunikerer med engle hele livet. Hun bliver en brømt og elsket healer og lærer i Irland og skriver sent i livet en bog, som rører mange hjerter.


Forsiden: En sand beretning om en irsk kvindes usædvanlige evner.

7 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig titel, jeg troede lige, du var blevet hjemsøgt....af engle må være til den positive side - kram og god dag!!!!

  SvarSlet
 2. Jeg har faktisk bogen på engelsk og har læst halvdelen men blev aldrig færdig med den. Måske skulle jeg se at gøre det.

  God søndag til dig og Black! ;)

  SvarSlet
 3. Det er en dejlig bog, som jeg har læst med stor fornøjelse.
  God søndag

  SvarSlet
 4. Det lyder som en bog, jeg får lyst til at læse, Kisser - jeg har ikke hørt om den før. Og det er jo det dejlige ved blogverdenen!
  Ha' en god søndag aften, klem :)

  SvarSlet
 5. Den lyder lidt alternativ, den bog, men jeg giver den en chance, fordi du anbefaler den :-)

  Vi var også ude at fotografere i dag - det var da helt utroligt, som vinden bed ude ved havet - så så der helt anderledes blidt ud ovre ved Vesterhavet, men det var det nok ikke :-)

  SvarSlet
 6. Smuk titel!
  Og et spændende emne :-)

  SvarSlet
 7. Lorna Byrne har udgivet en ny bog Stairways to Heaven som endnu ikke er oversat til Dansk. Hun er 55 år gammel og rejser rundt og holder foredrag.

  SvarSlet